Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Hogy együtt alszunk (nem 1 alkalomról van szó), és nem történik SEMMI?
2013. júl. 22. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nálunk is volt ilyen. és?
2013. júl. 22. 10:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert megfordul a fejemben, hogy esetleg nem vonzódik hozzám... Még egyáltalán nem volt köztünk semmi.
2013. júl. 22. 10:40
 3/11 anonim ***** válasza:
velem ily volt ilyen és? Nyúl vagy talán?
2013. júl. 22. 10:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet épp akadályba ütköztetek amit le kellene küzdeni. Lehet ideges a párod vagy én nem tudom. Amúgy normálisnak mondanám attól hogy együtt alszotok nem feltétlen kell kefélni is.
2013. júl. 22. 10:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért nem beszélitek meg?

Lehet, hogy még várni akar.

2013. júl. 22. 10:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Különösebben nem baj, csak nem voltam még soha ilyen helyzetben, és furcsa az egész. Mert nem tudom az okát. Nem ehhez vagyok szokva.

Nem merek beszélni vele erről, mert nem akarom, hogy egy ®¡ban©nak tartson, akinek csak a f... kell...

2013. júl. 22. 12:02
 7/11 anonim ***** válasza:
jaja, én se ehhez voltam szokva, de utolóag kiderült, h új kapcsolatban ez neki nem megy csak úgy.. ne kérdezd, ilyen pasival még nem találkoztam:D
2013. júl. 22. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:

"Nem merek beszélni vele erről, mert nem akarom, hogy egy ®¡ban©nak tartson, akinek csak a f... kell..."

Óh édes jó anyám... Na kezdjük ott, hogy ha ilyesmiről nem mersz vele beszélni akkor az nem kapcsolat. Akkor csak múlatjátok az időt. Én például egy fával és egy fejszével is tudom múlatni az időt. Nem beszélünk meg alapvető dolgokat mert félek tőle, hogy megsajnálnám és ott hagynám hogy tovább rondítsa a környéket az elszáradt ágaival.

Szóval szedd össze magad és beszéljétek meg, ha már a pasid kicsit furcsa. Ha azt gondolná hogy csak a f**z kell és ribizli vagy akkor pedig dobd ki. Amúgy pedig mindenki nagyon jól tudja hogy a nőknek is legalább annyira szükségük van rá mint a férfiaknak a puncira. Ezen nincs mit szégyellni. Lehet ő annyira rástresszel, hogy nem mer rádmászni. Vagy valami oka biztos van, de ha csak rendszeresen lefekszetek aludni és nem próbálja egyikőtök sem kideríteni miért nem keféltek már egy jót akkor még egy ideig nem fog változni semmi...

2013. júl. 22. 12:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Állítása szerint régóta nem volt nővel, mert rég nem volt kapcsolata, egyéjszakást nem akart, mert megvan szex nélkül, nem az számít.

De én attól tartok, hogy ennek testi okai is vannak, de nem tudom, hogy hozzam fel a témát.

Még nem találkoztam ilyennel, az a helyzet....

2013. júl. 22. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen habitusúak vagytok és milyen szituációban történt. Én nem tudnám elképzelni, esetleg ha mondjuk buliztunk és túl sokat ittunk, vagy ha egy barátomról van szó, aki egyáltalán nem vonz mint férfi.
2013. júl. 22. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!