Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most szerintetek akart tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerintetek akart tőlem valami egy lány vagy nem?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal, de ő szerintem semmit nem akart tőlem, mert mindig pajtinak hívott, ha valamilyen célzást tettem, akkor azt mondta, hogy na na pajtik nem csinálnak ilyet stb. Megismerkedtem egy másik lánnyal és vele úgy néz ki alakulnak a dolgok. Ezt meséltem ennek a "pajtis" lánynak is és érdekes módon, úgy éreztem mintha mégis kellettem volna neki, mert hirtelen megváltozott, mintha féltékeny lenne rá, még azt is mondta, hogy hát akkor ezekszerint már semmit nem akarsz tőlem stb. Nagyon fura volt.
2013. júl. 22. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenek vagyunk mi, nők.... :)
2013. júl. 22. 10:23
 2/3 Joco901019 ***** válasza:
Ne gondolkozz azon hogy most akar-e tőled valamit azzal legyél aki megérdemli, hogy vele légy. A nőket amúgy se lehet megérteni, lehet a pajtis lány most jött rá hogy mit érezz.
2013. júl. 22. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:
''Pajti'' xD nincs joga féltékenynek lenni, mert a pajtik ilyet nem csinálnak...
2013. júl. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!