Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nyaka ki volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nyaka ki volt szívva mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztunk és ki volt szívva a nyaka, ő azt mondta hogy az 1ik osztálytársa volt aki hirtelen erősen megpuszilta...namármost ezt kikértem magamnak és erre kiderült hogy náluk teljesen normális hogy fogdossák a fenekét vagy ilyesmi...mer a puszilkodás az mondjuk természetes haverok közt de a kiszívás... (19 évesek vagyunk)
2009. okt. 21. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Hogy így jártál barátom...
2009. okt. 21. 17:22
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Azt gondolom, hogy kiszívták a nyakát. És azt, hogy ez 19 évesen kétlen, hogy haverok közt általános és normális lenne.

A döntés a tiéd.

2009. okt. 21. 17:24
 3/15 Andrewka ***** válasza:
100%
Félrekúr!
2009. okt. 21. 17:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
fasza 1 csajt fogtal ki..
2009. okt. 21. 17:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

ez gáz!

milyen barátnőd van Neked? o.O

Engedi osztálytársainak ,h fogdossák a fenekét?-.-"

hirtelen erős puszi->aha sztem is csak úgy oda tapadt a nyakához><

ám h éves a barátnőd?

2009. okt. 21. 17:28
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

bocsi! látom 19.éves

Wite(:

2009. okt. 21. 17:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát szegénykém, bizony megcsalt. Illetve, mi számít annak. De most jobb szót nem tudok erre:/ Olyan nincs, hogy valaki hirtelen odapuszilt, úgy nem lehet kiszívást előidézni - felejtsd el.

Milyen ribanc a barátnőd? Meg az osztálytársnői? Akik hagynak ilyesmit? Igaz, nálunk is próbálkozott pár srác anno, de egy darab lány se ment bele - az osztály "qrváján" kívül, aki amúgy aranyos volt ezen kívül, de még ő sem hagyta már egy idő után.

Úgyhogy beszélgessetek el, vagy ha jó ez neked így... :/

2009. okt. 21. 17:37
 8/15 anonim ***** válasza:
hát ha te ezt elhiszed és eltűröd akkor meg is érdemled...
2009. okt. 21. 17:40
 9/15 anonim válasza:
hát én azt gondolom h valahol jolérezte magát vkivel de az nemte voltál... max annyit tehetsz h megkéred h mondja el az igazat és utánna kérdezd meg tőle h mi nincs rendben közetetek... 14/L
2009. okt. 21. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Én most nem akarom védeni a barátnődet,de szerintem elképzelhető,hogy igazat mondott,ha az én osztálytársaimból indulok ki.Nálunk is szokták a csajok egymást ölelgetni,puszilgatni,sőt seggfogdozásra is volt már példa.Na meg szórakoztak a csajok,és kiszívták egymás nyakát,kezét (ez már szerintem gáz).
2009. okt. 21. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!