Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szánj rá 2-percet kérlek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánj rá 2-percet kérlek. Nekem nagyon fontos. Miért van az hogy egy szép lányal nem tudok kapcsolatot teremteni? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egy szép lányal nem tudok beszélgetni(lefagyok) nem jut eszembe semmi.

Nem vagyok csúnya és szegénysem vagyok!!.

De egyébként ezt ábrázolva pl, egy 10-es skálán 6-os szépségű csajo-kig elvagyok meg minden eltudok szórakozni velük csak ezekkel nem akarok komoly kapcsolatot.

Ja és ez nem kamu kérdés hülye kommentek kíméljenek.

Légyszí aki tud segítsen nekem nagyon sokat jelentene köszi elöre is.

2013. júl. 21. 15:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én a helyedben maradnék a csúnyább csajoknál, ha azok leszopnak ugyanolyan jó lesz mintha a szebbek szopnának.
2013. júl. 21. 15:58
 12/21 A kérdező kommentje:

értem akkor azt mondjátok hogy próba/szerencse lesz ami lesz.

De volt már rá példa hogy egy csajal öszejöttem nekem bejött meg minden de utána halotam a hátam mögöt hogy ó nézd már mit foglalkozik vele .

Meg még a haveroktol is olyat kaptam ne foglalkoz már vele.

és a végén szakitotam vele.

HA ez történe veletek mit csinálnátok??

2013. júl. 21. 16:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert tetszenek neked és nem akarod valami rossz szöveggel elbénázni az esélyeidet. Csak sajnos pont ezzel a szorongással bénázod el, mert nem bírsz kinyögni egy épkézláb mondatot. Én is így vagyok azokkal a lányokkal akik tetszenek. Üdv a balfékek között. :)
2013. júl. 21. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy kérdező, bejött és azért szakitottál mert buu buuh mit foglalkozik vele?? Jó fej vagy..
2013. júl. 21. 16:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Szánalom a köbön a látszat kapcsolat fenntartása(hogy legyen aki melegíti az ágyadat). Bejött és szerettem két kategória.

Ha szeretünk valakit akkor megvédjük az egész világgal szemben is ha kell.

De ezt úgyis csak akkor tudod meg, ha egyszer a szíved felnő a feladathoz.

2013. júl. 21. 16:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Hth ez van.

Szerintem az is lehet a baj hogy sokat adok más véleményére is :S

2013. júl. 21. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen mentalitással, te soha nem tudhatod meg mi az igazi boldogság. Ilyenkor úgy eltudok szontyolodni. :(
2013. júl. 21. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Miért van az hogy egy szép lányal nem tudok kapcsolatot teremteni?

Ezek után amit írtál hagy a francba az egészet.

Elhajtasz vkit azért mert másnak nem tetszik?

Ember,magadnak akarsz b.nőt vagy a haveroknak?

Am hány éves vagy?

2013. júl. 21. 16:26
 19/21 A kérdező kommentje:
Persze hogy magamnak amm 16.
2013. júl. 21. 16:27
 20/21 anonim válasza:
szóval te pontozod a lányokat???aszerint hogy hogy néznek ki?? ja és fiúk nem minden lány olyan hogy csak azzal áll szóba akinek pénze,kocsija van...neked teljesen mindegy hogy milyen is valójában mint ember?? Na hát ezért csak azok a lányok jutnak nektek akik a pénzre hajtanak, mert a ,,hatosok"-nak esélyt sem adtok..Nem vagy 9-es? akkor szia, veled nem akarok komoly kapcsolatot...szánalmas...
2013. okt. 29. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!