Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet meglenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet meglenni egy párkapcsolatban ajándékozás nélkül?

Figyelt kérdés

Névnap, születésnap, évforduló, félévforduló, hónapforduló, Valentin nap...

Mindenki kényszert érez az ajándékozásra, de az ötletek hamar elfogynak, és ezen az oldalon is szenvednek az emberek tanácsért, hogy mit vegyenek a társuknak.

Miért nem lehet enélkül élni? Ha az ajándék nem őszintén, saját ötletből jön, hanem erőltetve, akkor semmi értelme, és a másik félnek is el kell játszania, hogy örül neki. Tiszta színház.

2013. júl. 21. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is nevetségesek az ilyen "ünnepek".Én legalábbis nem foglalkozom velük.
2013. júl. 21. 12:32
 12/15 SimkoL válasza:
Harmic éves házasok vagyunk. Ezerszer többet ért amikor reggel egy puszi - régebben :) - egy 'tapizás' mellett kívántál boldog akármit is. Ja és egy romantikus este még a mai napig is.
2013. júl. 21. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Én ezt inkább úgy fogom fel, hogy ezeken a napokon nem fogja azt mondani a barátnőm, hogy nem kellett volna. Az ilyen hófordulókat csak megemlítjük és örülünk egymásnak és a Valetin nap sem hoz lázba.

Ha éppen nincs ötletem, akkor elég egy tábla csoki. De volt már olyan is, hogy később ajándékoztam, mert nem kaptam meg, amit kitaláltam. Megköszöntöttem és mondtam, egy hét múlva ajándék is lesz. Nem volt belőle gond.

2013. júl. 21. 13:48
 14/15 anonim ***** válasza:

A kettes válaszát olvastam csak.

Párom is jött első hónapban, hogy hónapforduló. Mondtam, hogy pihenjen meg. Ugyanez félévfordulónál. Évforduló az oké, de az is csak az ő kedvéért. Születésnapomra is mondtam, hogy nem kell ajándék. Persze vesz apróságokat, bár ez a legutóbb elmaradt, kicsit összekaptunk. Én is megajándékozom őt ilyenkor. Virágot soha nem kapott tőlem, nem is fog, vagy ha mégis, akkor cserepeset, annak nincs értelme, hogy megveszem és pár nap múlva kuka. Belátta, hogy igazam van. Valentin nap felejtős, ezt ő is így gondolja, nem csak aznap kell kimutatni a szeretetünket a másik iránt. Húsvétkor kap némi vizet ébredéskor, ezt másnap visszakapom. Karácsony... hát az karácsony. A többi dolgot nem tartjuk. Persze csoki, marcipán, ilyesmi, amit szeret, azzal meglepem néha.

2013. aug. 8. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem mondod?!Én is utálom. A barátom azt se tudta mikor volt a névnapom, igaz akkor jöttünk pont össze, nem kaptam semmit, a rádióból tudta meg, mikor mondták hogy ma Tímea névnap van...Ehhez képest én aggódtam a névnapja miatt, akkor már együtt voltunk 2-3 hónapja, erre közli nyáron hogy akkor is van névnapja, és a barátai felköszöntötték...Tök hülyén éreztem magam hogy most két névnapra kell nem hogy költsek, mert bár akkor még tanuló voltam nem volt valami nagy keresetem....Ő meg már dolgozik,,, nos örültem hogy a névnap lezárva, erre közli hogy júliusban is van névnapja...Amit vettem neki arra meg azt mondta hogy nem arra gondolt hanem másik fajtára... Meg van még a blokk?? ... hát azt hittem elbőgöm magam...Utálok minden ilyen ünnepet ilyenkor. Legyen elég egy köszöntés és esetleg otthon egy vacsora készítés...Sokkal jobban örülnék neki.. Na mindegy 20 /L ,
2013. szept. 9. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!