Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit választanátok? Egy kibonta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanátok? Egy kibontakozó szerelmet vagy itt hagyni őt egy kis időre egy külföldi munka miatt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 11:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%

Én már nem vagyok fiatal, megéltem életem felét. (50 éves vagyok) Ha választás elé kerülnék fiatalon akkor feltennék magamnak egy kérdést

Szeretem annyira hogy a szívem szakadjon meg ha nem lenne??

Ha a válasz igen, akkor a szerelmet választanám. 50 évem alatt rájöttem. Az ember csak egyszer szerelmes igazán, tiszta szívből. Csak egy szerelem van ami ha vége is, de egy egész életen át elkísér. A többi csak szeretet, biztonság, de nem igazi szerelem.

Ha a válasz annyi hogy "nem tudom", vagy "hát elvagyunk, kedvelem" stb.. akkor a munkát választanám. Ilyen esetben nem szabad életed egyik jó lehetőségét elhalasztani, mert éppen jól érzed magad valakivel..

2013. júl. 21. 11:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem nem én vagyok nem tudom miből következtettél.Több száz ember válaszol és kérdez ezen az oldalon.Szerintem nem csak mi vagyunk ezzel így.
2013. júl. 21. 11:22
 13/25 anonim ***** válasza:
50%
Én is ebben a helyzetben voltam/vagyok, azzal a különbséggel, hogy nem kibontakozó szerelemről, hanem 2 éves kapcsolatról van szó. Én a szerelmet választottam, és azt, hogy megpróbálok itthon boldogulni, mert ő semmiképp nem akart külföldre menni (pedig lett volna lehetőség). Valószínűleg egy idióta vagyok... de szeretem. Kibontakozó szerelemért lehet nem mondanék le viszont egy külföldi lehetőséget.
2013. júl. 21. 11:22
 14/25 anonim ***** válasza:

Amit a 10-es linkelt,annál a kérdésnél ez volt a válaszom és még mindig így gondolom.

"Szerintem menj. :)

Ha tényleg olyan mély,komoly érzéseitek vannak,akkor kibírja a kapcsolatotok,ha pedig csak 1 szimpla fellángolás,akkor meg így is-úgy is el fog múlni,és akkor ott állsz és vered a homlokod a falba,hogy miért nem mentél :)

Egyébként meg ott van a skype,azon beszélgethettek.Vegyetek 1 mikrofont, esetleg webkamerát és máris tűrhetőbb a dolog. 4 hónap meg igazán nem sok. :)"

2013. júl. 21. 11:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A munkát!!! Állítólag az igaz szerelem mindent kibír!

Ráadásképpen a külföldi munka elég jó pénzt hoz a magyar bevételhez képest! Így hát még jó kis összeggel is térhetsz vissza :D

2013. júl. 21. 11:41
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha akkora köcsög, hogy megsértődik, amiért világot akarsz látni és élni (amiért megszülettünk, érted), akkor ebből semmi sem lenne :D ha nem tetszik neki, menjen utánad. Hát mi...
2013. júl. 21. 11:48
 17/25 anonim ***** válasza:

És esetleg mennyire elképzelhető, hogy a párod is kimenjen Veled külföldre?

Amúgy dícséretes, hogy 50 évesen kész vagy elhagyni az országot, mert sokan ennél fiatalabbon sem mernek belevágni.

Vagy egy ötlet: kimész, megveted a lábad és a kedves megy utánad.

De ha igaz az, ahogy a kérdésben szerepel, hogy kis időre kéne mellőzni a szerelmet a munka miatt, akkor meg nem tudom mi a kérdés :D

Hiszen egyik nem zárja ki a másikat.

2013. júl. 21. 12:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. júl. 21. 12:48
 19/25 A kérdező kommentje:
29 vagyok.
2013. júl. 21. 12:51
 20/25 anonim válasza:

Szia!

A mi kapcsolatunk pont így kezdődött. Mikor megismertük egymást május elején (2010-ben), akkor mondta a párom, hogy neki szerződése van a nyári szezonra Ausztriába, és május 18-án kell indulnia. Annyit találkoztunk, amennyit csak tudtunk, hogy meg tudjuk ismerni egymást kicsit jobban, elég hamar fellángolt a szerelem. Aztán ő kiment, én pedig vártam őt itthon, mert tudtam, hogy ő lesz nekem az igazi... (Női megérzés :D) Közben júniusban hazaengedték 4 napra, azt együtt töltöttük, aztán júliusban és augusztusban 1-1 hétre kimentem hozzá. A köztes időben skype, e-mail, sms. Szeptember 18-án jött haza, 24-én megkérte a kezem, azóta már összeházasodtunk és nagyon boldogok vagyunk. Most már együtt dolgozunk kint Ausztriában. Ha visszaforgatnánk az idő kerekét, akkor sem változtatnék, inkább lemondtam egy nyaramról, bulizásokról, pasizásokról és inkább a gép előtt ültem, hogy láthassam Őt, de egyetlen percét sem bántam meg. Voltak nehéz pillanatok, sokat sírtam és borzasztóan hiányzott, de ki lehet bírni és megéri, mert 4 hónap hűséges várakozást szerintem mindenki megbecsülne a másikban... Ez egy jó próba is mindkettőtöknek és ráadásul tényleg jóval több pénzt kereshetsz, mint itthon. Ez a mi történetünk, remélem, tudtam segíteni! :)

Sok szerencsét nektek!

2013. júl. 21. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!