Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek örülne?
Van egy srác aki több mint 2 héttel ezelőtt szerelmet vallott nekem.. de én még akkor időt kértem tőle..
És arra gondoltam, hogy mi lenne ha írnék neki egy levelet amibe ez állna: "Nem tudom mit érzek irántad de azt tudom,hogy jobb veled mint nélküled." és ezt postán elküldeném neki. Amúgy nagyon romantikus fiú(21 éves). És azért gondoltam, hogy így adom tudtára, hogy benne vagyok a kapcsolatba. Ti örülnétek ennek? :) 17L
Felejtsd el a levelet és a postát. Mondd meg neki szemtől szemben.
Ő talán elpostázta neked levélben a szerelmi vallomását? :)
Basszus, több eszem van 14 évesen, mint neked..
"Nem tudom mit érzek irántad de azt tudom,hogy jobb veled mint nélküled."-Mi ez a szöveg? Ez lefordítva azt jelenti kb, hogy ,,Hát, nem vagy egy főnyeremény, de jobb vagy, mint a semmi."
Ugyanis ha ŐSZINTÉN kellene neked, akkor gondolkodás nélkül összejöttél volna vele, nem pedig ,,gondolkodási időt" és egyéb marhaságokat kértél volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!