Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem a barátom?
Figyelt kérdés
3 hónapja járunk én 18 vagyook ő egy évvel fiatalabb nálam. ugy érzem nem becsül meg.sokak szerint gyerekes hozzám de én szeretem. multkor ideges lett rám és az iskola előtt meglökött és nézte h a haverjai nézik e őt, hogyan keménykedik.sztem ez eléggé gyerekes. néha ugy beszél velem mintha az ellensége lennékbunkotik, és ha meg akarom ölelni akk ellök. lehet h szeret engem de így nagyon gyerekes.hiába látja h én más fiunak is bejövök és szépnek találnak, engem ritkán dicsér.. sokak szerint örülhetne h ilyen barátnője van.nem tudom ez pofátlanság e de mior multkor nálunk volt akk szolni akart volna anyunak h hozzon már csirekemellet mert ő azt akar enni, pedig sütöttem én finom sütiket de meg se kostolta:S mit csináljak vele? az már nem segít ha megfenyegetem h elhagyom mert akk szol a vagány tesvéreinek azt azok meg leosztanak.2009. okt. 21. 12:14
12/18 anonim 

válasza:

Mikor több ismerőse is ott van körülöttetek, és épp bunkóskodik veled, mondd neki jó hangosan hogy: "Mivan, így vezeted le hogy megint nem állt fel?"
13/18 anonim 

válasza:

Nagyon rossz korosztállyal kezdtél, neked 18 éves 20-22 éves pasi kéne, azok már normálisak. Engem lökne meg a barátom mások előtt úgy pofon vágnám h hanyatt esne. Mit képzel? Te meg hagyod. Ez is ciki, gondolj már bele mit gondolnak így rólad, veled mindent megtehet vagy mi? Hagyd el mert ez nem fog nektek menni. És ne alacsonyítsd le magad hozzá.
14/18 anonim 

válasza:

En 18 eves lany vagyok es egy 17 eves fiu a baratom!Elkepeztoen aranyos,figyelmes es torodik a kapcsoltunakkal:)
15/18 anonim 

válasza:

Hagyd el vagy kérj szünetet és talán észbe kap...ha nem akkor randizz mással...ez így tényleg nem jó mert túl gyerekes hozzád a pasid...
16/18 anonim 

válasza:

13:50 ... ki kérdezte?
hagyd ott mindenképpen
önző, pofátlan, gyerekes, fszkalap. ne foglalkozz vele 100szor jobb pasik rohangálnak az utcán
17/18 anonim 

válasza:

nem olvastam végig amit írtál csak az első sort, de ez elég volt arra hogy kommenteljem kérdésed.Hát az egy paraszt bunkó már meg ne haragudj, olyan pali aki lökdösi a barátnőjét ráadásul mások előtt!!!!!??? Jézusom! hova fajul a világ?? egy ilyen pali nem érdemel nőt!! hagyd ott. később még rosszabb lesz!
20f
18/18 anonim 

válasza:

kissé úgy tűnik nekem hogy hagyod magad megalázni. ha hagyod akkor megérdemled. én nem hogy otthagynám jól kiosztva, de össze se jöttem volna egy ilyen idiótával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!