Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem a barátom?
Figyelt kérdés
3 hónapja járunk én 18 vagyook ő egy évvel fiatalabb nálam. ugy érzem nem becsül meg.sokak szerint gyerekes hozzám de én szeretem. multkor ideges lett rám és az iskola előtt meglökött és nézte h a haverjai nézik e őt, hogyan keménykedik.sztem ez eléggé gyerekes. néha ugy beszél velem mintha az ellensége lennékbunkotik, és ha meg akarom ölelni akk ellök. lehet h szeret engem de így nagyon gyerekes.hiába látja h én más fiunak is bejövök és szépnek találnak, engem ritkán dicsér.. sokak szerint örülhetne h ilyen barátnője van.nem tudom ez pofátlanság e de mior multkor nálunk volt akk szolni akart volna anyunak h hozzon már csirekemellet mert ő azt akar enni, pedig sütöttem én finom sütiket de meg se kostolta:S mit csináljak vele? az már nem segít ha megfenyegetem h elhagyom mert akk szol a vagány tesvéreinek azt azok meg leosztanak.2009. okt. 21. 12:14
1/18 anonim 

válasza:

Szia!
Már ne is haragudj, hogy ezt írom, de elég bunkó, önző pasid van, aki nem úgy viselkedik, ahogy egy szerelmes férfinak kellene. Ha meg szeret, elég furán mutatja ki. Felnőhetne már az oviskorból! Mert ez kb az a szint. Szerintem tőled 2-3 évvel idősebb fiúkkal kellene foglalkoznod, de te dolgod.
Amúgy meg próbálj meg vele nyugis körülmények között beszélni higgadtan, hogy neked ez mennyire rosszul esik, stb. Ha erre sincs javulás, mint hogy a szakításos fenyegetőzésnek, akkor sztem ott kellene hagynod. Te döntesz!
2/18 anonim 

válasza:

Igaza van, hogy szivat, aki ilyen pasival van annak elvette valami az eszét. Hiába vagy szerelmes (nem is biztos hogy az vagy) ez nem elég.
3/18 anonim 

válasza:

nagyon gyorsan dobd ki a fenebe,3 honap utan ha mar ezt csinalja mit varsz tole?ez nem is kerdeses azonnal ki kell dobni es en szoba sem allnak vele tobbet.majd talalsz olyat aki meg is becsul es szeret is
4/18 anonim 

válasza:

A barátod nem gyerekes, hanem simán bunkó - szerintem. Mit szeretsz benne? A kedvességét, a lehengerlő modorát? Azt, hogy minden körülmények között számíthatsz rá? Azt, hogy megvéd? Azt, hogy növelheted mellette az önbizalmadat? Na ez csak csúnya gúnyolódás volt tőlem. De könyörgök vedd észre, hogy nem szeret téged. Te mindent megteszel neki, és hogy hálálja meg? Lökdös mások előtt? Bunkó veled? Veled szemben keménykedik? Nem a haverja vagy, hanem a barátnője. Próbálj beszélni vele, de ha nem hat, akkor hagyd ott. Ez nem egy párkapcsolat, ami nálatok van, mert egy párkapcsolatban mindaz benne van, amiről a gúnyolódásom szól az elején.
5/18 anonim 

válasza:

Osztas le magad a vagány testvéreivel. Hátha van köztük egy papucs, akit ki tudsz használni.
6/18 anonim 

válasza:

szakíts vele, ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
vagy ne szakítsd vele, és unagyez lesz későbbb is.
7/18 anonim válasza:
Ilyen emberekkel nem szabad foglalkozni, valami baj van nála. Szüntess meg vele mindenféle kapcsolatot. Ha fenyeget, van családod, és van rendőrség. Ne félj segítséget kérni, volt már ebből tragédia is!
9/18 A kérdező kommentje:
jah a beégetés nem rossz ötlet.. jah és persze a haverjaik azt fujják h már rég megbaszott, pedig neki fel se áll:D:D:D és akkor még ő a jani a kapcsolatban.
2009. okt. 21. 13:01
10/18 anonim 

válasza:

En nagyon gyorsan otthagynam azt a fiut amig nem keso....ne csinalj magadbol ennel is nagyobb hulyet kerlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!