Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lenne a helyes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a helyes, megoldaható hogy ő meg én?

Figyelt kérdés

A következő a helyzet ! Van egy lány akit szeretek de nagyon ! Úgy akarta a sors h 1 évvel ez előtt meg ismertem , és egymásba szerettünk ! Ő is szeret engem !

Na de ! Ő jelenleg Párkapcsolatban él már 6 éve , tudom most jönne az h csúnya dolog két ember közé állni , de sajnos ő egy nagyon jó lány és jelenleg boldogtalan a kapcsolatában ! Együtt laknak , de egy nap fél órától nincsenek többet együtt, nincs szex

max havonta 1x , nincsenek csókok , ölelések , kedveskedések semmi ! Ezeket már az előtt is tudtam róla, mi előtt meg ismertem ! El van hanyagolva , a párja mondja neki h ki van ábrándulva belőle stb...Na de A lány picit messzebb lakik , viszont én egy helyen lakom a jelenlegi fiujával , szerintetek én össze jöhetnék ha ott hadja a jelenlegit? ( tudom most jön az h mi van ha engem is ott hagy , de nem mert én meg becsülöm ) Azt érzem ő az igazai , életem szerelme !!! Félek nagyon tőle, nem tudom a szüleim mit szólnanak hozzá ...az ő szülei nem bánnák ! Illetve utánna milyen lenne nekem egy faluban azzal a fiuval és családjával ? El vagyok keseredve nem tudom mit is tegyek ! ?

2013. júl. 20. 20:09
 1/3 belbolyhocska ***** válasza:

Te már írtál egyszer, rémlenek ezek a sok felkiáltójelek...

No, de mindegy. Nem lehet megmondani, hogy összejönne-e veled, hiszen arról nem írtál, hogy hogy viselkedik veled, mennyit találkoztok, mennyire bizalmas kapcsolatot ápoltok. Valószínűnek tartom, hogy egy ideig még húzza a barátja mellett. Én amondó vagyok, ha tényleg szereted és meg tudnád adni neki azt amit ő szeretne, akkor küzdj érte. Ne nyomulj rá túl feltűnően, inkább csináljatok programokat, ahol sokszor meg tudod nevettetni. Beszélgess vele bizalmas dolgokról, akár kicsi kori emlékeket is megoszthattok egymással. Egy idő után próbálj meg kicsit másképp közeledni. Szerintem levágja a jeleket.

Így valószínűleg sikerülhet, mert tudni fogja, hogy veled boldog.

2013. júl. 20. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Szoktunk találkozni hetente 2x 3x, mikor együtt vagyunk mindig nevet , ahogy rám néz hát az olyan szerelmes, ha velem bezsélget mindig mosolyog, illetve azt mondta ha a nevem ki mondja h " Bálint így vagy úgy is mindig mosolyra megy a szája" elég bizalmas , Imádom az ölelését, ha találkozunk 10 percig csak ölell, és na tényleg látom azt rajta h szeret ! Na de milyen lenne a mostani pasijával találkozni ? szerinted ?
2013. júl. 20. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem azért gyanús a lány. Nem szereti a párját, a párja sem őt, a párja nem tűnik egy agresszív féltékenykedőnek, a lány szüleinek sincs kifogásuk ellened, senki sem tartja fenyegetéssel a kapcsolatban, messzebb sem laksz tőle a fiúnál. Ha téged szeret, miért nem szakított még?
2013. júl. 23. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!