Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogy azért kell barátnő, hogy aktív szexuális életem legyen?
Nem várok én már semmit a tőlük, megelégszem vele, hogy csak kielégítik a szexuális vágyaimat, másra úgysem jók. A középkorban ezt jól tudták az emberek. Nem tervezek senkivel semmit, ugyanis képtelenek arra, hogy normális ember módjára gondolkodjanak.
Nem bántott meg senki, egyszerűen más kárán tanul az ember.
Ne haragudj, de neked semmiféle emberi kapcsolat nem való. Ami a középkort illeti, azt írod, ezt jól tudták az emberek és nem terveztek senkivel semmit....nos, ebből látszik, hogy nemcsak a nőkhöz, a történelemhez sem értesz. A középkorban csak házasságon belül volt elfogadott a szexuális élet. És bár a nők jogait megcsorbították, az volt a trubadúrok, hősszerelmesek kora. Amikor egy nő kegyeiért sokszor az életüket kockáztatták a férfiak. Nos, ez sem fordulna ma elő.
Tehát vissza a mi korunkba. Én, ha csak szexkapcsolatot akarnék egy pasitól, akkor azt egy olyan pasival akarnám, aki alapvetően szereti a nőket. Talán épp azért nem házas vagy elvált, mert erre a szeretetre nem tudott csomót kötni, de....nekem egy alkalmi kapcsolat azért kéne, ha kéne, hogy egy kis önbizalmat, örömet kapjak.
De hogyan kapnék örömet egy olyan pasitól aki tárgyként kezel? Sehogy. És odaadó sem tudnék lenni, hiszen minek? Miért engednék meg egy ilyen férfinek bármit is?
Amúgy pedig nincs igazad, azért mert két ember közt csak szex kapcsolat van, attól még nem kell hogy a pasi hazudjon. Lehet ezt intelligens módon, egymás emberi értékeinek tiszteletben tartásával csinálni.
Na megint jöttök a hülye női emancipációval. Rohadtul elegem van ebből, ezért is jutottam el erre a szintre.
Nem kell itt megmagyarázni, hogy ti mire vagytok hivatottak, mert csak beszélni tudtok, de reálisan gondolkodni és cselekedni nem. Épp ezért érem be azzal, hogy csak szexet nyújtson az illető.
Nem vagyok agresszív állat, szeretem a női testet.
Kamu. Ennyire mocskos g_e_c_i ember nem létezhet.
Provokálj máshol!
Kár, hogy senki sem kérdezett, és megint írsz 2 gyomorforgatóan undorító sort.
Igazuk volt azoknak, akik azt mondták, hogy menj prostihoz. Abból is az útszéli lenne neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!