Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy azért kell barátnő, hogy aktív szexuális életem legyen?

Figyelt kérdés

Nem várok én már semmit a tőlük, megelégszem vele, hogy csak kielégítik a szexuális vágyaimat, másra úgysem jók. A középkorban ezt jól tudták az emberek. Nem tervezek senkivel semmit, ugyanis képtelenek arra, hogy normális ember módjára gondolkodjanak.

Nem bántott meg senki, egyszerűen más kárán tanul az ember.

2013. júl. 20. 13:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
kissé ciki:D
2013. júl. 20. 13:52
 2/22 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magam cikinek emiatt.
2013. júl. 20. 13:53
 3/22 anonim ***** válasza:

Édesem ,ez már a 21. század...

ilyen felfogással...

2013. júl. 20. 13:54
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, de ne barátnőt keress, hanem szexkapcsolatot. Így mindketten jól jártok, és nem bántasz meg senkit.
2013. júl. 20. 14:04
 5/22 anonim ***** válasza:
Van elég prosti, a barátnőt meg hagyd meg a normális férfiaknak...Neked úgysincs esélyed a normális nőknél.
2013. júl. 20. 14:06
 6/22 A kérdező kommentje:

Nem akarok prostit. Azokat fizetni kell és undorodom a gondolatától is.

Természetesen minden nőnek elmondom, hogy nem tartom őket többre a szextárgytól. Szóval nincs átverés meg ilyesmi.

2013. júl. 20. 14:08
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, hát te akkor nagyon korrekt fiú vagy! Gondolom két kézzel kapkodnak utánad :D :D
2013. júl. 20. 14:14
 8/22 A kérdező kommentje:

Sajnos nem, mert ezek után az összes megsértődik és bunkónak titulálnak, holott 100x korrektebb, mintha hazudoznék nekik a céljaimat tekintve. Csak azért, hogy megkapjam őket.

Lehet taktikát kellene váltani és előadni a hősszerelmest, mert az a nők úgyis szeretik, még akkor is, ha hazugság.

2013. júl. 20. 14:16
 9/22 anonim ***** válasza:
Nem szeretik, max. később utálnak meg. De neked tényleg az ilyen fizetős lányok valók...Vagy elhanyagolt háztartásbeliek, adj fel hirdetést.
2013. júl. 20. 14:19
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem kell fizetős lány, meg kiégett sem. Egyszerű csajt keresek, aki tudja, hogy mi a dolga és ne nyafogjon nekem, hogy neki törődés kell meg ilyen nevetséges dolgok. Hívom, ő meg induljon, mert akció lesz. Vagy akár mehetek én is, mert ebben tudok kompromisszumot kötni.
2013. júl. 20. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!