Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Fél éve ismerem a páromat,a kapcsolatunk 1 hónapja tart,

nagyon szeretjük egymást. Múlt hétvégén náluk voltam,

és szeretkezés közben,kicsúszott neki,a szeretlek szó,

mondtam neki,hogy én is szeretem.

Szerdán meghívott egy baráti találkozóra,kicsit becsiccsentettünk mindketten,haza kísért,párszor

kimondta,hogy szeretlek,és én ismét viszonoztam.

A lényeg,most következik,pénteken találkoztunk,fejben kigondoltam,hogy kimondom,azt,hogy szeretlek,hogy végre először én mondjam ki,de akárhányszor ki akartam mondani zavarba jöttem,a számon nem jött ki a hang,és addig tanakodtam,hogy majd kimondom,míg hazament,és

hazafelé észbe kaptam,hogy nem mondtam.

Nem vagyunk már tinik,bár nekem furcsa az egész,

az exemmel nem volt ilyen,neki könnyen ki tudtam

mondani időnként,neki viszont nem sikerült...

Legközelebb hétfőn találkozunk,akkor szeretném

legalább egyszer kimondani neki,de félek,

hogy megint leblokkolok,mint pénteken.

Bocsánat,ha hosszú,a válaszokat előre is köszönöm!

20/L

2013. júl. 20. 02:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bizonyos helyzetben a cetli jó ötlet lehet, de mikor először akarod elmondani neki úgy, hogy te kezdeményezed... hát szerintem ez nem a legjobb.
2013. júl. 20. 02:45
 12/20 A kérdező kommentje:
76%os ebben is van igazság,lehet nem az első alkalom lenne a legalkalmasabb a cetlizéshez,de később jól jöhet,de szerintem hétfőre írok egy cetlit,és a táska mélyén elfér,ha ismét nagyon leblokkolnék :)
2013. júl. 20. 02:49
 13/20 A kérdező kommentje:

Látom valaki más is értékeli,a válaszokat,én csak jelezném,hogy zöld kezet nyomtam minden válaszra,hisz

adtok nekem ötleteket.

2013. júl. 20. 02:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Sajnos manapság nincs akkora súlya a szavaknak, mint az normálisan lenne, és ahogy nálad is van. Persze az is igaz, hogy az érzések, gesztusok nem is helyettesíthetők a beszéddel. Lehet, hogy számodra ez a kapcsolat többet jelent, mint sem azzal a szóval jellemeznéd, hogy "szeretlek". Kevés, vagy más. Vagy túl egyszerű.
2013. júl. 20. 02:53
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Az epikus hiba ott kezdődik h nem velem keféltél angyalom. Szóval innestől kakálok a kérdésre xD am mondd neki el magnetofonra mondva.
2013. júl. 20. 02:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó,de vicces kedvedben vagy :D
2013. júl. 20. 03:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Inkább siralmas, hogy nem velem szerelmeskedtél :(

A magnetofon üt XD

2013. júl. 20. 03:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs magnetofonom :P
2013. júl. 20. 03:11
 19/20 anonim válasza:
Nagyon aranyos a történet ,amit leírtál.Amikor olvastam a történetet akkor egyből az ugrott be ,hogy szerintem egy intimebb pillanatban vagy utána kéne kimondanod ahogy ezt a barátod is tette(szeretkezés közben) hiszen oldottabb a hangulat és nem stresszelsz úgy rá gondolok pl akár csók után remélem segítettem :)
2013. júl. 20. 03:15
 20/20 A kérdező kommentje:
19. Köszönöm szépen,igen segítettél :)
2013. júl. 20. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!