Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Félreértés ne essék! Nem a sörözésen van a hangsúly csak egy példa a sok közül.
Előző kapcsolataimban is korlátozva voltam valamennyire óhatatlanul, ez nem egy nő hibája, ilyen egy kapcsolat. Ez a sajátossága óhatatlanul.
Én jelenleg annyira bele vagyok kényelmesedve az zavartalan kis életembe, hogy nem vágyom efféle bonyodalmakra.
Igen, ez a legtöbbször így van. Mi is együtt járunk szórakozni a párommal és nem azért, mert félünk egyedül elengedni a másikat, hanem mert jobban érezzük magunkat egymás társaságában esetleg egymás társaságában és baráti körben, mint baráti körben egymás nélkül. A barátaink is mind hozzák a párjukat, már akinek van.
Nem nagyon tudok mit tanácsolni, ha semmiképp nem hajlanak a haverok a pasis programokra, rájuk erőszakolni nem tudod. Vagy elfogadod, vagy keresel egyedülállókból álló haveri kört a sörözésekhez.
Vagy ha inkább az zavaróbb, hogy te nem tudsz vinni partnert, a komoly kapcsolat meg nem neked való, keress valakit laza kapcsolatra.
A kérdéshez feléhez viszonyítva a kommented:
Este étkezés után napi egyszer, szájon át beadandó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!