Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze vagyok zavarodva. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Előre is bocsi amiért hosszú lesz. Tehát van egy fiú, akit már majdnem 2 éve ismerek, több mint 1 évig nagyon jó barátok voltunk, beleszerettem, ő nem viszonozta, kínos lett köztünk a beszélgetés, és miután bevallottam neki pár hét múlva teljesen megszakadt a kapcsolatunk. Fél évig egyetlen szót nem szóltunk egymáshoz, nemis nagyon láttam. Aztán bevallotta hogy hiányoztam neki, de akkor már nem szerettem mert csalódtam benne, miután teljsen leszart fél évig. Persze végig hiányzott, de szerintem a fél év alatt valahogy annyira mondogattam magamnak hogy nem illik hozzám, meg hogy jobbat érdemlek, hogy tulajdonképpen nem hittem volna, hogy lehetne még valami köztünk. De azért elkezdtünk találkozgatni, jól éreztem magam, és egy idő után kezdtem úgy érezni hogy megint bele tudnék szeretni. Ő is más volt mint azelőtt. Összejöttünk, kb 1 hónapja járunk. Az elején úgy éreztem hogy nagyon fontos nekem, de tényleg nagyon, jó hogy van nekem, nem lenne jó nélküle, de nem szeretem. Aztán kezdtem megint megszeretni, és azthiszem ő is engem. Többször tett utalás, meg írta hogy majd mondani szeretne nekem valamit élőben, kérdeztem miért élőben és azt mondta hogy ezt élőben kell először mondani. Tehát gondolom arra gondolt hogy szeret. De nem mondta. Többszöri találkozás után sem. Úgy viselkedett velem, mintha mondta volna, tehát nagyon jól elvoltunk mindig, de nekem számít hogy kitudja mondani. És emiatt megint csalódtam benne. És egyre jobban veszem észre, hogy nem nekem való, van sok közös témánk, meg minden, de nincs sok közös hobbink, és ő pont azokat utálja, amiket én nagyon szeretek. Soha nem így képzeltem el az első barátom. Ő nem valami határozott, általában nekem kell kezdeményeznem, én kérdezem legtöbbször hogy mikor találkozunk megint, meg úgy általában sem az a határozott ember. Nemtudom mit csináljak, egyre többet gondolkozok azon, hogy nem illünk össze, és már olyan sokszor csalódtam benne, hogy nem merem megszeretni, vagy nemtudom beismerni hogy szeretem-e. Mit csináljak? Elmondjam neki ezt? De mit tudna tenni? A hobbiján nem változtathatna, határozottabb meg nehezen lenne. Nemtudom, jó ötlet-e ezt folytatni. Kérjek szünetet? :( 17L
2013. júl. 20. 01:50
 1/4 anonim ***** válasza:
hagyjad a kapcsolatot és persze mondjad el neki ne raboljátok egymásnak az idelyét minnél előbb annál jobb
2013. júl. 20. 01:53
 2/4 A kérdező kommentje:
de nagyon fontos nekem és nem szeretném hogy megint megszakadjon a kapcsolatunk.. és pont ezért nemtudom hogy mit csináljak :(
2013. júl. 20. 01:55
 3/4 anonim ***** válasza:
azt mondtan nem vagy szerelmes belé akkor hagyjad ... meg gondolom a fél éven át csak rád gondolt
2013. júl. 20. 02:00
 4/4 anonim ***** válasza:

A hobbi nem fontos. Kevés lány akad, akivel 100 km-t tudnék bringázni, de nincs is rá igényem, hogy mindig velem legyen a párom, ha tekerek.

Amit nem mondott ki, azt nehéz kimondani. 17 évesen elvárod, hogy férfiként viselkedjen, pedig még nagyon nem az. Sokat változhat még, lehet még határozottabb.

2013. júl. 20. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!