Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek olyan létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek olyan létezik hogy valaki szerelmes a párjába, de mégis megcsalja? Vagy igaz az hogyha szeretünk valakit akkor sose csalnánk meg?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 23:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

4! a szeretem és a szerelem nem egyenlő!!

szóval aki szerelmes, az nem képes rá

ha szeretünk az már más, N

2013. júl. 19. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:

ma 23:03

Gratulálok.Büszke lehetsz magadra ribizli.Ta alóban szeretted nyilván.B..sztalak is volna ki mint macskát kaksizni..

2013. júl. 19. 23:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Mármint 4-es-nek szántam...
2013. júl. 19. 23:15
 14/17 Komplikato ***** válasza:

Magamból indulnék ki azt mondanám nem lehetséges. Még is látni és hallani olyan nyílt kapcsolatokról ahol a (házas)párok imádják egymást még is félre kufircólnak és jól megvannak.

Szintén hallani olyan családapákról vagy családanyákról, akik soha nem hagynák el a párjukat és nem anyagi vagy presztízs okból, hanem szerelemből, viszont még is csalják őket.

Nekem felfoghatatlan, de létezik ilyen. Viszont határozottan az emberek egy nagyon nagyon kis részénél.

2013. júl. 20. 00:05
 15/17 anonim ***** válasza:
én is szerelmes voltam de csúnyán összevesztunk utána elmentem inni és részegen smaroltam mással
2013. júl. 20. 01:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a 14-es mondta meg a tutit. Attól, hogy ti nem tudjátok elképzelni, még létezhet ilyen. A világon nagyon sok minden van amit nem tudtok elképzelni, mégis létezik és az embernél sokszínűbb dolog nemigen van.

Férfiaknál teljesen simán kettészedhető a szex és az érzelmek. Szerintem nőknél is, de nem vagyok nő, ezért ezt nem tudom 100%-ig megítélni :)

2013. júl. 21. 16:03
 17/17 anonim válasza:
Van én is sokáig csináltam ezt, de hidd el nem szabad ! Meg marad benned az érzés és ha úgyvan többször megcsinálod majd, mert hajt a véred. :(
2013. aug. 3. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!