Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan létezik hogy valaki szerelmes a párjába, de mégis megcsalja? Vagy igaz az hogyha szeretünk valakit akkor sose csalnánk meg?
4! a szeretem és a szerelem nem egyenlő!!
szóval aki szerelmes, az nem képes rá
ha szeretünk az már más, N
ma 23:03
Gratulálok.Büszke lehetsz magadra ribizli.Ta alóban szeretted nyilván.B..sztalak is volna ki mint macskát kaksizni..
Magamból indulnék ki azt mondanám nem lehetséges. Még is látni és hallani olyan nyílt kapcsolatokról ahol a (házas)párok imádják egymást még is félre kufircólnak és jól megvannak.
Szintén hallani olyan családapákról vagy családanyákról, akik soha nem hagynák el a párjukat és nem anyagi vagy presztízs okból, hanem szerelemből, viszont még is csalják őket.
Nekem felfoghatatlan, de létezik ilyen. Viszont határozottan az emberek egy nagyon nagyon kis részénél.
Szerintem a 14-es mondta meg a tutit. Attól, hogy ti nem tudjátok elképzelni, még létezhet ilyen. A világon nagyon sok minden van amit nem tudtok elképzelni, mégis létezik és az embernél sokszínűbb dolog nemigen van.
Férfiaknál teljesen simán kettészedhető a szex és az érzelmek. Szerintem nőknél is, de nem vagyok nő, ezért ezt nem tudom 100%-ig megítélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!