Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek én senkinek sem? (Részletek lent)

Szia
Hidd el, mindenki megtalálja zsák a foltját.
Az a helyzet, hogy ha ennyire be vagy fordulva, azt megérzik a nők és méginkább nem fogsz tudni csajozni. Probáld összekapni magad és nem csak arra gondolni, hogy becsajozz. Kezdj el járni különböző szórakozóhelyekre, ismerkedj, barátkozz.
Amugy meg, honnan tudod, hogy nem jössz be senkinek? Lehet, hogy pont egy olyan lány nézett ki, aki szerény.
Van a környezetemben egy srác, akiért odavagyok és többször hallottam, hogy nagyon depresszíós alkat mert soha nem bírt benőzni. Én meg nem merek kezdeményezni mert szerintem nem tetszenék neki. Ez bonyolult
De fel a fejjel, szedd össze magad és surágozd, hogy te igen is alkamas vagy arra, hogy valaki maga mellett tudjon téged!! 22L

De, a külsőre is megy, de viszont mindenkinek más a megfelelő. Nekem pl. a mostani páromnak kusza fogai vannak, borostás és tényleg nem szép férfi :-) De nekem nagyon szexi:P
22L

Saját magaddal kell tisztáznod, hogy akarod, vagy nem.
ne várd, hogy az öledbe pottyanjon a szerencse.
Én sem javaslom a szórakozóhelyeket, mert ott max felcsípni tudsz valakit egy kellemes estére.
Viszont ha más nincs, és otthonülő vagy, chatelj, de módjával vedd komolyan a dolgokat.
Nekem egy ilyen oldalról már 4 éves kapcsolatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!