Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek én senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek én senkinek sem? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Sajnos még soha sem volt barátnőm, és nem tudom, hogy mi az oka. Valamiért mindig csak a visszautasításokat kapom. Próbálkoztam már mindenféle módszerrel, de mindig csak az a válasz, hogy bocsi nem, vagy mindig "közbejött egy zavaró 3." 21 éves vagyok, lassan kezd elegem lenni ebből az állandó csalódásból. Kezdek teljesen magamba fordulni. Az az igazság, hogy nem járok sehová sem szórakozni, inkább otthonülő vagyok, az utóbbi időnek köszönhetően jónéhány kiló + -t is magamra szedtem. Szerintetek miért lehet az, hogy csak állandóan a visszautasításokat kapom? Szeretnék egy normális rendes lányt, akivel mindent meg lehet beszélni, aki mellettem van. Sokszor megyek az utcán, vagy bárhol máshol boldog párokat látok, ilyenkor mindig egyre rosszabb érzés fog el és tovább rágódok, hogy miért is nincsen nekem :S Van valami ötletetek? (Sajnos nagyon gátlásos is vagyok :S, tudom, hogy ez így nem jó, de egyszerűen nem tudom leküzdeni). Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 20. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Szia

Hidd el, mindenki megtalálja zsák a foltját.

Az a helyzet, hogy ha ennyire be vagy fordulva, azt megérzik a nők és méginkább nem fogsz tudni csajozni. Probáld összekapni magad és nem csak arra gondolni, hogy becsajozz. Kezdj el járni különböző szórakozóhelyekre, ismerkedj, barátkozz.

Amugy meg, honnan tudod, hogy nem jössz be senkinek? Lehet, hogy pont egy olyan lány nézett ki, aki szerény.

Van a környezetemben egy srác, akiért odavagyok és többször hallottam, hogy nagyon depresszíós alkat mert soha nem bírt benőzni. Én meg nem merek kezdeményezni mert szerintem nem tetszenék neki. Ez bonyolult

De fel a fejjel, szedd össze magad és surágozd, hogy te igen is alkamas vagy arra, hogy valaki maga mellett tudjon téged!! 22L

2009. okt. 20. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Na mintha a barátom írta volna ezeket a sorokat pár hónappal a megismerkedésünk előtt. Ugyanilyen állapotban volt ő is. Aztán összekapta magát, és elkezdett sportolni, és emberek közé járni. Rá egy hónapra, hogy mindennek neki állt, jöttem én, és megtalálta, akit keresett. Fel a fejjel! Attól, hogy nem vagy bulizós alkat, még eljárhatsz otthonról, nem csak a discok léteznek, mint szórakozási lehetőségek. És ha már kimozdultál, akkor mozdulj is rá a csajokra. Nem mondom azt, hogy az első lánnyal gyönyörű kapcsolatod lesz, de idővel jönni fog az a lány is, akire te vársz. De azért a szoba ajtódig nem fog elmenni, szóval tessék abbahagyni az önsajnálatot, és kezdj el egy hobbyt, sportot, vagy bármit, aztán a többi meg adja magát. És miért vagy gátlásos? Az én barátom sem a világ legszebb férfija, de nekem gyönyörű, szexi, és őrjítő. Pedig a barátnőim mind azt mondják, hogy 10-szer szebb barátot is találhattam volna. De kit érdekel, hogyan néz ki? Nekem így tetszik a pocijával, a lógó mellével, a szőrös hátával együtt. Ne sajnáltasd magad, hanem éld az életed. Az első pár lépés nehéz csak.
2009. okt. 21. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Csatlakozom az elsö kommentelöhöz igaza van abban hogy mindenki megtalálja zsák a foltját bár abba nem adok teljesen igazat h szórakozóhelyeken ismered meg az igazit 100 az 1hez hogy a csaj is komoly kapcsolatra vágyik aki ien helyekre jár. énis otthon ülös típus vok tehát tom mit beszélek. Én pl egy Hógolyózáson ismertem meg életem értelmét aztán msn és alakult a többi nah ez mellékes nyugi hidd el ha nem keresed elöbb utóbb rádtalál tudom könnyü mondani de énis így voltam vele és végül bejött az utsó komizónal meg üzenem hogy forduljon pszihológushoz ugyanis súlyos szexmániában szenved
2009. okt. 21. 00:13
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
megint én bocs annak küldeném a pszihológust aki le szerencsétlenezett téged :)
2009. okt. 21. 00:14
 5/10 anonim ***** válasza:
4%
Így nemlehet megmondani. De a nők a külsőre mennek. Ha nem nézel ki jól akkor hagyd is őket a csudába. és ne gondold hogy azok a nagy szerelmesnek látszó emberek annyira boldogok. Felszines megjátszós szinészek. lehet hogy közbe meg mind a kettő másra gondol. Akkor kezdődnének csak a gondok ha jönne egy csaj. Addig örülj még nincs.
2009. okt. 21. 01:34
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
0%-os hüly*egyerek....ennyit ér a válaszod.
2009. okt. 21. 09:40
 7/10 anonim ***** válasza:
A nők nem a külsőre mennek , de nem is a pénzre. A fellépés számít, ha határozott vagy tudod mit akarsz, akkor összejön a dolog. Az meg nem megoldás, hogy otthon gubbasztasz csak ezért(jó nem is azt mondom, hogy menj mindennap bulizni, mert hát én se bulizok , mert nem a stílusom, na mind1), és felszedsz jó néhány kilót. Én is pont olyan vagyok mint te attól eltekintve, hogy én 20 vagyok és nem szedtem fel + kilókat sőt fogytam, és még a haverok is megjegyezték, hogy én egyre jobban nézek ki, míg ők "gömbölyödnek". Kár hogy ezt nem lányok mondták, hanem fiúk na mind1 ami késik nem múlik. Igen amúgy néha ilyenkor, ha meglátom a boldog párokat eluralkodik bennem a magány, de ezen gyorsan túl kell esni, beraksz egy jó kis pörgős rock zenét, és meg is van oldva, elterelődik a figyelmed a dologról.(nem vagyok rocker félreértés ne essék, csak szeretem a zenéjüket, némelyiket). Egyébként én tudom mi a te bajod, ugyanaz mint nekem. Nem az egyéjszakásakra hajtassz, hanem valami komolyra. Másik: nincs önbizalmad. Nekem sincs de ettől nem dől össze a világ, sőt attól nem is lesz önbizalmad, hogy valaki azt mondja, hogy legyen. Másik, ha meglátod a lányokat ne kezdj el gondolkozni, árt a szépségednek, hanem fogod magad és go ahead.
2009. okt. 21. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:

De, a külsőre is megy, de viszont mindenkinek más a megfelelő. Nekem pl. a mostani páromnak kusza fogai vannak, borostás és tényleg nem szép férfi :-) De nekem nagyon szexi:P

22L

2009. okt. 22. 16:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Nos köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Sok tanulságot sikerült leszűrnöm belőle. Megpróbálok változni,változtatni. Ez elég nehéz lesz nálam, ugyanis a változásnál semmit nem utálok jobban. Úgy vagyok vele, hogy az új dolgokat, újdonságokat szeretem, viszont a változást utálom, mert attól még soha semmi nem lett/lesz jobb. De most megpróbálom, hátha!
2009. okt. 22. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Saját magaddal kell tisztáznod, hogy akarod, vagy nem.

ne várd, hogy az öledbe pottyanjon a szerencse.

Én sem javaslom a szórakozóhelyeket, mert ott max felcsípni tudsz valakit egy kellemes estére.

Viszont ha más nincs, és otthonülő vagy, chatelj, de módjával vedd komolyan a dolgokat.

Nekem egy ilyen oldalról már 4 éves kapcsolatom van.

2009. okt. 24. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!