Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, én 20 ő 18 éves. Az a gondom mint a legtöbb férfitársamnak hogy a sex az nem nevezhető az igazinak. Igazából dög unalmasnak tudnám le írni, semmi de semmi késztetést nem látok rajta hogy izgalmas vagy vad vagy jó legyen, pedig én próbálkozok.. de ő nem igazán próbálkozik meg az én próbálkozásaimat is annak irányában hogy jobbá tegyem a dolgot " lelövi " , pl vettem különböző erotikus eszközöket bilincse...ruhát is, de az is csak porfogó mert le se sz@rja.. próbáltam mondogatni h más pózokat próbáljunk de az is csak akkor van ha én rá " kényszerítem " ha sexelünk akkor is igazból 0 fantázia ... ugyan azt csináljuk minden alkalommal, ő nem igazán dolgozik az ágyba se. Azt is mondtam neki hogy mi az ami izgatja a fantáziáját vagy mit próbálna ki, én mindenben benne vagyok amit akar, de azt mondta nem tudja nem igazán gondolkozik ezen meg nem jut eszébe semmi. Nem vagyok egy ronda ember se..., nem egoizmus, edzek, gyúrok, mma edzéseket csinálok. elégé izmos vagyok, és a képem se ronda. Szóval nem igen értem mi a baja. Arra is gondoltam h a fogamzásgátló miatt van ez. Hogy ennyire 0 a sexualitása. Szerintetek ?
2013. júl. 19. 16:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az eleje óta ilyen. A szopásra is kb fél év volt mire rá tudtam venni hogy csinálja. mondjuk azóta se igen akarja... mindig úgy kell szinte könyörögnöm.. ha meg fel kapom a vizet amiért sose akarja..akkor meg én vagyok a rossz.
2013. júl. 19. 17:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát ha az eleje óta ilyen az nem túl jó :S Egy kapcsolat általában kihozza a lányból azt, hogy szexuálisan vágyik a párjára, főleg az elején. Úgy látszik hogy ő nem ilyen beállítottságú.
2013. júl. 19. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!