Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véget kellene vetnem a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget kellene vetnem a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
2hónapja és 3 hete vagyunk együtt.tényleg nem sok idő,de egy fajta szeretet már jól esne.nem igazán mutatja.de beszéltünk róla.azt mondta,h egy hosszú kapcsolat volt neki az előző és még nem tudja átadni magát a mostaninak teljesen és h időre van szüksége.én nagyon szeretem,amióta ismerem:$.2éve ismerem.és én megértem őt.de szükségem lenne már valami viszonzásra.nem akarom elveszíteni.rettegek is eleget,hogy esetleg megtörténhet..vajon hiába várok rá h megszeressen?el kéne felejtenem?
2009. okt. 20. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
kicsit tré indoknak érzem ezt a "nem léptem túl az exemen" dumát, hiszen akkor minek lépett be egy új kapcsolatba, nem? téged meg maximálisan megértelek, hogy szereted, de nem kapsz viszonzást. kissé úgy érzem, h ez a fő téma most nálatok (?). mi lenne ha leszállnál egy kicsit ennek a folyamatos kimutatásáról, és csinálnátok sok-sok jó programot, ahol közelebb kerültök egymáshoz. így jobb lesz a hangulat, lehet h "továbblép" ezáltal. és te sem őszülsz bele a rettegésbe. :)
2009. okt. 20. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem levőnek. Ne ez legyen a fő téma köztetek, mert akkor egy idő után megunja. Járjatok el moziba, sétálni, vidámparkba...Bárhova, ahol szórakozással, nevetéssel tudjátok tölteni az időt. Így közelebb kerültök egymáshoz, mellesleg a nevetés, vidámság jót tesz a kapcsolatoknak. :)
2009. okt. 20. 22:01
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek.:)
2009. okt. 21. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak egyet tudok érteni az előzőekkel. Nem, nem kell még véget vetni, ha annyira nagy gond lenne, akkor szerintem a barátod már lépet volna. Bízzatok benne, hogy ki fog alakulni a dolog, és akkor ki is fog, különben már nem lenne Veled!;)
2009. okt. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!