Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jeleket adott a csaj hogy bejövök neki, pedig a barátnőmmel voltam?

Figyelt kérdés

Szombaton vásárolni voltam a barátnőmmel, akivel már nagyon nem voltunk jóban, szakítás szélén álltunk. Állandóak a veszekedések, stb. (6 éve vagyunk együtt) Ő az első igazi komoly barátnőm, előtte csak 1-2 hetes futó kalandok voltak.

Szóval a boltban azt vettem észre hogy az eladó csaj folyamatosan néz a szemembe, néha mosolyog, beszél hozzám. Ez azt jelentheti hogy flörtölt? Sajnos "megkoptak" a hosszú kapcsolat alatt az "antennáim" így egyáltalán nem vagyok biztos benne.

Miután hazaértünk a barátnőm megint veszekedett a semmin, aztán "kidobott" úgyhogy szakítottam vele. Nem mehet ez így tovább.

A boltos csaj nagyon megfogott (ezért is tartok tőle hogy beleképzeltem a helyzetbe a flörtöt), szerintetek ha visszamennék a hétvégén és egyszerűen odamennék hozzá vagy vásárlási ürüggyel keresném meg mit szólna? Arra gondoltam hogy kerek-perec megmondom neki hogy nagyon szimpatikus és tetszik, jöjjön el velem este valahova?

Tartok tőle hogy van barátja, sőt ilyen szép lánynak csoda ha nincs, ezért nem akarok rögtön a szakítás után pofára esni. Nem gondoltam hogy én ennyire rögtön már "csajozni fogok" de annyira megfogott hogy úgy érzem meg kell próbálnom, nem hagyhatom ki a lehetőséget.

Szerintetek?

2013. júl. 19. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér! :)
2013. júl. 19. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

menj oda pl vásárlás ügyben, flörtölj vele és ha benne van, hívd el vhova

egy próbát megér :)

2013. júl. 19. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy elkeserítelek de szerintem ez az eladók dolga.. rám is mindig mosolyognak a férfi eladók, hiszen ez a dolguk, te se szívesen mennél oda vásárolni ahol bunkók az eladók:)
2013. júl. 19. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem azért gondold végig azt a szakítást, mert szerintem tudat alatt amiatt az eladó miatt szakítottál a barátnőddel.
2013. júl. 20. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!