Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg erről szól egy kapcsolat?
Sose bízhatunk vakon a másikban, mert mindig benne van a dologban, hogy esetleg átver. Nyitott szemmel kell járni, mert az ördög sosem alszik.
Semmilyen boldogságot nem élvezhetünk felhőtlenül, mert ki tudja, mikor szakadnak el a szálak, mikor derül ki, hogy végig átvert. Lehet, hogy egy hét, lehet 3 hónap, vagy akár évek....
De akkor így mi értelme az egésznek?
Nagyon nehezen bízok meg az emberekben (okkal), főleg párkapcsolati témában.
Ám ahogy eljutok arra a pontra, hogy sikerül, és elkezdek érezni valamit, mindig történik valami.
Sz.r emberismerő? Igaz nem velem történt, de láttam olyat, hogy tök szuper volt minden (legjobb barátnőmről van szó), és 2 év után derült ki, hogy mekkora sz.r alakkal állt össze...
Nekem csak néhány hónap kellett ugyanehhez, egy sz.r kapcsolatnál. De azóta nem tudok ellazulni, mert amiket mondanak, amiket hallok, már nem tudom, kinek mit hihetek el.
Azért ez így elég g*ci érzés. Mivel sokan profi módon játszanak mások érzéseivel...
Első kettőnek nagyon igaza van! :)
Ha így gondolkodsz tényleg jobb ha bele sem kezdesz semmilyen kapcsolatba,
Ez nem olyan, mint a szüzesség elvesztése, hogy amíg félek tőle, ne szexeljek, mert valszeg nem vagyok érett rá...
Most komolyan, úgy csináltok, mintha valami új dologról lenne szó, ami még nem lett kipróbálva... Hanem magamnak gyártanám fölöslegesen a félelmeimet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ezt én írtam még ki.
Nem egy tizenéves, az életet most kezdő szűz tinilány vagyok, aki fél az új dolgoktól.
K*va sz.r már egyedül, hiányzik valaki, de az nem hiányzik, hogy valaki visszaéljen az érzéseimmel....
ma 08:51
Igazad van.
És valszeg ha nem vesztettem volna semmit azzal a kapcsolattal, akkor könnyebb lenne.
Csak az egész addigi életemet (életünket) adtam fel... A semmiért... Hülye voltam, tudom, de ez rányomta a bélyeget.
A barátnőm mindig úgy állt hozzá, hogy ő nem féltékenykedik a párjára. Volt egy hosszú kapcsolata, amiben rendszeresen meg is lett csalva. De ha féltékenykedik, akkor is ez lett volna a vége.
Nagyon megviselte a dolog, de nem változott. Inkább olyat keresett, akiben tényleg meg lehet bízni. Néha elutazunk külön-külön és nem rágjuk a körmünket.
Egyfelől a negatív gondolkodás negatív dolgokat vonz az életedbe, másfelől ha sokat beszélgetsz valakivel és őszinte a kapcsolat, látod, mikor hazudik és hamarabb veszed az adást.
Aztán meg nem árt elengedni a dolgokat. Akár féltékeny vagy akár nem, azzal nem tudsz változtatni a másik alapjellemén.
11 éve vagyunk együtt a pasimmal Soha nem néztem meg a telefonját, emailjeit, facebook oldalát. Külföldön dolgozik most, soha nem gondolok arra, nem csal-e meg. Nyugodt vagyok. Ismerem. De ha mégis el lehetne vinni ennyi év hűség és szerelem után is, hát vigyék. Én tudom hogy egy értékes ember vagyok, és jól érzem magam az életben. vele is, nélküle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!