Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nagy bunkó paraszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy bunkó paraszt vagyok szerintetek is?

Figyelt kérdés
Van barátom, de egy sráccal nagyon jóban vagyunk vagy 1 éve skypolunk és ma küldtem neki melltartós képet. És most annyira bűntudatom van emiatt.
2013. júl. 19. 01:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
szerintem nem vagy az, küldhetsz nekem is
2013. júl. 19. 01:33
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
rib**nc vagy egy szóval:)
2013. júl. 19. 01:34
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
jaj melltartós kép... az olyan mintha fürdőőrruhában látna...
2013. júl. 19. 01:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Parasztnak lenni nem szégyen. Hogy bunkó vagy-e azt nem tudom mert nem ismerlek. Csupán nem értem, hogy egyáltalán miért küldtél képet...
2013. júl. 19. 01:46
 5/11 A kérdező kommentje:
én sem tudom. sajnálom a barátomat, így hogy fordított helyzetbe beleképzeltem magam.
2013. júl. 19. 01:49
 6/11 Cyklon ***** válasza:
75%
Nekem tán egy éve skypon csaj melltartóig vetkőzött,nekem nem volt bűntudatom,neki volt,de hamar elmagyaráztam neki,hogy ne legyen,mert az csak egy kép volt :D Bunkó nem vagy,de ha így folytatod kereshetsz másik pasit magadnak :D
2013. júl. 19. 02:07
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Ez gáz, undorító... Persze mindenkinek meg van az ok, ha nem jó a barátoddal, vagy ilyesmi, akkor más a szitu. De így hogy magad sem tudod igazán mi értelme volt, ebbe elötte is bele lehetett volna gondolni! Én mindíg szidom a pasikat, hogy csak utólag gondolkodnak, meg már mikor minden veszett. Erre te most ugyanezt csinálod, hát gratulálok, az ilyenek miatt nézik le a nőket, mint te!!! Meg érdemelnéd hogy ott hagyjon a baátod, aztán tanulnál belöle, hogy máskor elöre képzeld magad a helyzetébe!!!!!
2013. júl. 19. 04:12
 8/11 anonim ***** válasza:
18 éves vagy és 3 éve vagy a barátoddal! Az van, hogy szimplán kezdesz érdeklödni mások iránt, mert már a barátod nem különleges... Nincs elég tapasztalatod, és kíváncsi vagy. Hú igen, ö is kedves, vajon ö milyen lehet az ágyban, stb.. A barátod nyílván nem pont ugyanugy viselkedik veled, mint mikor összejöttetek, mert az idö múlásával ez így természetes /sajnos/ attól persze, hogy szerethetitek egymást. én 18 éves koromban jöttem össze az exemmel, és 21 évesen éreztem amit te, csak én nem a bátyával, hanem mondjuk a bátyám haverjával, meg aztán egyre több mindenkivel. Aztán beleuntam az exembe, egyre inkább nagyobb volt a vágy hogy mást akarok, és a végére az volt hogy má majdnem mindegy hogy ki de más, mert elegem lett belöle! Persze nem becsülkt meg engem 3 év után sem, bunkózott, stb, és ez nekem rátett egy lapáttal... Mindegy ez hosszú történet, a lényeg az, miután szakítottam vele(6 év után) akkor lefeküdtem egy jó pá-r pasival. És igen, én is azzal jöttem addig mindíg nem vok ribi Tudod mit? Teszek rá, ki mit gondol, igen iks jót tett, hogy kiéltem magam, igen is megtaláltam a mostani párom személyében az igazit, és mellette már nem vok kíváncsi. Meg tapasztaltam sok félét, így nincs vágyam senki más iránt, így nincs is büntudatom, mint az exem mellett, és maximálisan a páromra koncentrálhatok, akivel úgy érzem leszeretném élni az életem.... Ennyi. Neked kell eldöntened, rájönnöd mi ez. Szerintem csak vágyakozol, és kíváncsi vagy, most még csak a bátya, de lesznek többen is még a fantáziádban! nekem elhiheted.... egy tapasztalt 26/L ja, és én felvállalom mindenki elött milyen életem volt. Nem érzem hogy ribi lennék, aki meg ezt mondta akkoriban/meg mondja ma: egészségére. Az én életem nem az övék, és engem nem is érdekelt senki véleménye, csak hogy mit érzek... Ma már nem folytok el semmit. A mostani párom, meg becsül, szeret, csodál, reményt ad, ugy ahogy eddig senki más. Megérte ha ugy tetszik"ribinek lenni" Ha nem éltem volna ugy, lehet soha nem találom öt meg!!!
2013. júl. 19. 04:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocs ezt nem neked írtam, véletlen ide linkeltem be!!!! NE HARAGUDJ!!!
2013. júl. 19. 04:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez alapján nem . Csak ne hűjisd a skypos srácot mindent őszntén csinálje velle.
2013. júl. 19. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!