Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó paraszt vagyok, még sincs csajom?
Tudom,hülyén hangzik, de így van.
Én egyszerűen ilyen vagyok(tehát ez nem megjátszás). Nem tehetek róla...és eddig minden lány,aki tetszett,azzal jött,h ez a bunkó stílus nekik nagyon nem jön be. Most akkor hazudnak,vagy mi van? Mindig az van,h bejövök nekik ,meg minden,de ezt a stílust ne mtudják elfogadni,egyszerűen nem értem, én csak önmagam adom... Tényleg próbáljak változtatni,vagy továbbra is adjam önmagam? Mindenki mindig azzal jön,h az ilyen lezser bunkókért vannak oda a nők, aztán akik nekem tetszenek,pont emiatt nem jönnek velem össze:/
A normális lányoknak, nőknek nem a fajtád jön be, épp ellenkezőleg. Keresgélj a flegmah p*csák között, ott majd emberedre találsz.
19L
Köszi!
De amúgy iagz,amit írsz,mert az olyanoknak bejövök,mint a flegma pcsák ,de azok engem nem érdekelnek.
Valahogy öszötnösen a normális lányokhoz vonzódom,akiknek meg pont h ez nem jön be.
De én önmagam akarom adni....Vagy akkor most változtassak?
A normális lányok között nincs esélyed.
Maradnak a tucatlányok, és Tvájlájton szocializálódott kislányok.
Ha változtatsz magadon, akkor már nem te leszel, hanem egy megjátszott alak.
Egyébéként mit értesz a "lezser bunkó" kifejezésen? Mondanál példákat a viselkedésedre, csak hogy értsem?
Nem is azzal van a bajod hogy felszedd oket hanem azzal hogy megtartsd!
^Szinhaz az egesz vilag s benne szinesz minden ember! Ez az en tanacsom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!