Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan akkor ha 2 fiúba vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Helló olyan problémám van hogy nekem van egy barátom akit szeretek 3 éve vagyunk együtt viszont mostnaában annyira belezúgtam a barátom báttyjába folyton rá gondolok még akkor is ha a barátommal vagyok viszont nem akarom megcsalni és semmi ilyesmit mit tegyek hogy ne legyen ez és normálisan tudjak dönteni?2013. júl. 19. 00:19
21/28 anonim válasza:
Mellesleg szerintem igenis lehetséges, hogy valaki egyszerre legyen 2 emberbe szerelmes. Bár, hogy mi a teendő ilyenkor az valóban nehéz kérdés...
22/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de sajnos még mindig nemtom h mit tegyek :( és komolyan nem vagyok r.bnc :(
2013. júl. 19. 00:46
23/28 anonim válasza:
Szerintem dönteni nem fogsz. Max két szék közé esni.
24/28 anonim válasza:
18 éves vagy és 3 éve vagy a barátoddal! Az van, hogy szimplán kezdesz érdeklödni mások iránt, mert már a barátod nem különleges... Nincs elég tapasztalatod, és kíváncsi vagy. Hú igen, ö is kedves, vajon ö milyen lehet az ágyban, stb.. A barátod nyílván nem pont ugyanugy viselkedik veled, mint mikor összejöttetek, mert az idö múlásával ez így természetes /sajnos/ attól persze, hogy szerethetitek egymást. én 18 éves koromban jöttem össze az exemmel, és 21 évesen éreztem amit te, csak én nem a bátyával, hanem mondjuk a bátyám haverjával, meg aztán egyre több mindenkivel. Aztán beleuntam az exembe, egyre inkább nagyobb volt a vágy hogy mást akarok, és a végére az volt hogy má majdnem mindegy hogy ki de más, mert elegem lett belöle! Persze nem becsülkt meg engem 3 év után sem, bunkózott, stb, és ez nekem rátett egy lapáttal... Mindegy ez hosszú történet, a lényeg az, miután szakítottam vele(6 év után) akkor lefeküdtem egy jó pá-r pasival. És igen, én is azzal jöttem addig mindíg nem vok ribi Tudod mit? Teszek rá, ki mit gondol, igen iks jót tett, hogy kiéltem magam, igen is megtaláltam a mostani párom személyében az igazit, és mellette már nem vok kíváncsi. Meg tapasztaltam sok félét, így nincs vágyam senki más iránt, így nincs is büntudatom, mint az exem mellett, és maximálisan a páromra koncentrálhatok, akivel úgy érzem leszeretném élni az életem.... Ennyi. Neked kell eldöntened, rájönnöd mi ez. Szerintem csak vágyakozol, és kíváncsi vagy, most még csak a bátya, de lesznek többen is még a fantáziádban! nekem elhiheted.... egy tapasztalt 26/L ja, és én felvállalom mindenki elött milyen életem volt. Nem érzem hogy ribi lennék, aki meg ezt mondta akkoriban/meg mondja ma: egészségére. Az én életem nem az övék, és engem nem is érdekelt senki véleménye, csak hogy mit érzek... Ma már nem folytok el semmit. A mostani párom, meg becsül, szeret, csodál, reményt ad, ugy ahogy eddig senki más. Megérte ha ugy tetszik"ribinek lenni" Ha nem éltem volna ugy, lehet soha nem találom öt meg!!!
25/28 A kérdező kommentje:
hát igen lehet hogy igazad van és tényleg ilyenekre gondolok csak nem akarom megbántani a barátom mert szeretem csak hát igen már nem úgy foglalkozik velem mint ahogy kéne sajnos meg az is hogy most átmegyek a bátyjára és na mit fognak szolni meg nem akarom a családot szét robbantani ezért muszáj vagyok elfolytani azt amit érzek csak hát nemtudom nagyon nehéz de semmiféle kéépen nem akaorm megcsalni a barátom mert nagyon rossz lehet az is :/ de köszönöm a válaszodat :)
2013. júl. 19. 21:37
26/28 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy csald meg a barátod, én sem csaltam meg az exem, akár milyen is volt. Csak ha kíváncsi vagy, nem fog sokáig menni, én ezt gondolom... De nyílván nem egyből fogsz változtatni, majd érzed, mikor mit , hogyan, idővel :)
27/28 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem azt mondtad csak én mondom még mielött megint az jönne hogy ribi vok meg k.rv hát igen végülis majd kialakul vmi :)
2013. júl. 20. 11:18
28/28 anonim válasza:
Kerd meg a baratod hogy tartsatok szünetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!