Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan akkor ha 2 fiúba vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Helló olyan problémám van hogy nekem van egy barátom akit szeretek 3 éve vagyunk együtt viszont mostnaában annyira belezúgtam a barátom báttyjába folyton rá gondolok még akkor is ha a barátommal vagyok viszont nem akarom megcsalni és semmi ilyesmit mit tegyek hogy ne legyen ez és normálisan tudjak dönteni?2013. júl. 19. 00:19
11/28 anonim válasza:
ku.rvaság nem csak attól ku.rvaság hogy sok fiúval volt,hanem attól is hogy a barátja MELLETT folytatni viszonyt VAGY csak folytatni AKAR
12/28 anonim válasza:
Ne tagadd meg állatias ösztöneidet. Csábítsd el a bátyust is, és feküdj le vele, és vedd rá az öcsit, hogy csináljátok hármasban. Nekem is felejthetetlen élmény volt a múlt éjjel a barátnőm két húgával, mikor a barátnőm nem volt otthon.
A viccet félretéve:
Elemezd az érzéseidet. Ha a bátyust tényleg szereted, akkor szakíts az öcsivel. Mert azzal is megcsalod az öcsit, ha a bátyjára gondolsz, miközben vele vagy.
13/28 anonim válasza:
Ha 2 fiúba vagy szerelmes, akkor igazából egyikbe se vagy. Ha folyton a bátyjára gondolsz hagyd ott. Ebből már nem lesz semmi csak egymás idejét és agyát húzzátok.
14/28 anonim válasza:
attól hogy kedves veled a bátyja (valószínűleg a barátod miatt), nem kéne hogy foglalkoztasson
legyen elég a barátod
15/28 anonim válasza:
Erre ez a válaszom.
Ha a barátod igazán szeretted volna nem szeretsz bele a bátyába.
16/28 anonim válasza:
csak nem fáj az igazság?hidd el,hogy ez igen is ku.rvás dolog amit művelsz
17/28 anonim válasza:
Velem is kedves volt barátnőm nővére, mégse akartam rámászni. Ebből is látszik, hogy nem szereted igazán a párod.
18/28 A kérdező kommentje:
én nem akarok rámászni és nem fáj az igazság mert nincs minek fájnia én nem olyan vagyok komolyan mondom :( sajnálom gondolom nem csak velem történik ilyen ha k.rv v r.bnc lennék akkor már rég rá másztam volna v akár mi de íg yhogy úgy teszek mint akit hidegen hagy akkor most nem érteem...nem midnig gondolok rá csak néha eszembe jut h mit cisnálhat v ilyenek de én komolyan nem vagyok r.ban :(
2013. júl. 19. 00:38
19/28 anonim válasza:
akkor az van, hogy megszületik egy ilyen kérdés
20/28 anonim válasza:
Istenem de primitív emberek vagytok!!! Szánalom komolyan mondom. Ne törődj velük kérdező! Az érzelmeit senki nem tudja irányítani. A cselekedeteit mindenki, de az érzelmeit senki. Ez van, ezt még a legnagyobb himsoviniszta paraszt sem tagadhatja. Kérdező, tedd azt amit jónak látsz. Ennél többet tényleg nemtudok mondani. Te életed, te döntéseid. Az élet nehéz. Mindenesetre bárhogy is döntesz, én sok szerencsét kivánok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!