Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valaki 15 évesen igazán szerelmes?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lány. Volt már néhány barátja, akit akkor épp a nagy szerelmének hitt, de minden kapcsolata 4-5 hónap volt maximum. A mostani barátjával kb. 8 hónapja vannak együtt, és a lány szerint ő élete nagy szerelme, a nagy Ő, és ez most más, mint az eddigi kapcsolatai, most tényleg igazán szerelmes, és elképzelhetetlen a srác nélkül az élete. Erről nektek mi a véleményetek? Szerintetek ennyi idősen tényleg meg lehet találni életünk nagy szerelmét?2013. júl. 18. 08:57
1/4 anonim válasza:
Lehet igazán szerelmes, de annak nagyon kicsi az esélye, hogy örökké együtt fognak maradni.
2/4 anonim válasza:
meg lehet, velem is ez volt, persze elbaltáztam.... 16/f
3/4 anonim válasza:
Én 17 évesen éreztem azt hogy igazán szerelmes vagyok...:) Azóta is együtt vagyunk :)
4/4 anonim válasza:
Persze hogy lehet 15 évesen szerelmes.
Én is 15 évesen jöttem össze az akkori 20 éves barátommal,és azóta is szerelmesek vagyunk.
Mondjuk lehet ez nem úgy van annál akit leírtál,de nem lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!