Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan tudnátok elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan tudnátok elfogadni magatokban, ha a párotok (vszínűleg) már nem szerelmes belétek (csak nem mondja ki), de ti még mindig nagyon szeretitek?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdem érezni és felismerni, (ami nagyon fáj!) hogy a párom(f) valószínűleg nem szeret úgy engem, nem hiányzom neki annyira, mint nekem ő. Régóta vagyunk együtt,sok mindenen keresztül mentünk már. Rajta nem látszik hogy a bizonytalanságomnak a tudatában lenne, szakítani sem akar. Én viszont egyre jobban azt érzem, más fontosabb nálam, nem is keres annyit, kicsit több mindenen kiakad. A nemtörődömség jellemzi kicsit, ugyanakkor azt is látom rajta hogy igyekszik picit jobban kimutatni(pl.talikor több ölelés, stb, de sokat vagyunk külön)

Ti hogyan tudnátok elfogadni a tényt, hogy a párotok lehet hogy már nem szerelmes belétek, de szakítani nem akar/tud? Hogyan lehet ezt a helyzetet túlélni, kicsit javítani a saját lelki helyzetemen? (szakítás egyenlőre kizárva) Javaslatok?

22L

2013. júl. 18. 20:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem abban vagyok bizonytalan hogy én szeretem-e, hanem hogy ő még szerelmet érez-e irántam. Miért nem törődik velem akkor ha elvileg szeret? Nincs semmiféle ürügy! Csak józan ésszel próbálom felfogni, hogy egy ilyen kapcsolatnak van-e jövője..
2013. júl. 18. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Az élet nem fenékig tejfel... szokták mondani. A házas élet valami ilyesmi lehet. Az meg pszichológia, ha úgy érzed, hogy jobban szereted, mert hanygol.

Szerintem :-)

2013. júl. 18. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!