Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet leszbikus lányokkal komolyabban ismerkedni? Mi van Veletek? Semmi? (hehe)
Kevés a normális leszbikus csaj, de ennyire? :D
Azt sem értem, hogy ismerkednétek, tele van az oldal ilyenekkel, de privátba meg rögtön "jajj, meggondoltam magam, lehet, mégsem vagyok annyira biszex, meg leszbikus" / "jajj, a pasim mégsem engedi, hogy biszex legyek" / "rájöttem, túl fiatal vagyok még ehhez"... és hasonlók! :D
What??? :D
Akkor ilyenkor mi van?? :D
én 18/L vagyok és meleg
én pl szeretnék komolyan ismerkedni lányokkal, és szeretném hogy ne csak a szexről szóljon az egész kapcsolat, hanem hogy komolyan érdekeljük egymást, eljárjunk helyekre stb...
tehát az hogy csak szexre kellek egy lánynak, meg se akar ismerni(max kedvességből, hogy hamarabb megkapjon), nekem ez fáj és nem is kicsit...:'/
Hát bennem is felmerült már ez a kérdés :S sulimban nagyon sokan voltunk melegek, és ott se voltak normálisak, legjobb barátnőmön kívül alig ismerek normális leszbikusokat. Meg járok melegbarát szórakozóhelyre és ott is amik mennek ismerőseim között...vicc.
Leszbi társkeresőn is ami megy, ráírok valakire és vagy nem ír vissza, vagy máris a szexre tereli a témát. Nevetséges.
Ezen az oldalon viszont elég jók a tapasztalataim, mert például egy jó barátnőmmel akivel bulizni járunk itt ismerkedtem meg, másfél éve :)) és szintén másfél éve van egy barátnőm akivel eddig csak leveleztünk sajnos mert messze lakik :S de ebből is látszik hogy nincs veszve a remény, vannak még normálisak :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!