Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme az életnek ha minden összeomlik? Ha folyton kudarcok érik az embert a párkapcsolatok terén? Ha nem tud talpra állni, mert alig tud megélni?
Szerintem semmi értelme nincs, az egész egy rohadt nagy kínlódás, ami a párkapcsolatokat illeti. Rengeteg energiát, időt és pénzt beleöl az ember, a vége úgyis mindig az, hogy kikosarazzák meg pofáraejtik. Kell ez neked? Persze, hogy NEM!
Az én javaslatom az, hogy válaszd a boldog szingli életet! Nem kell felelősséget vállalnod senkiért, nem kell senki szeszélyeihez se alkalmazkodni, és teheted amit akarsz. Ez a sikeres és boldog élet titka!
A #6 és #7 válaszadónak meg én is nyomtam mínuszt.
Sokszor jó lennem ha tudnám. Az még érdekesebb kérdés, hogy miért azokat érik a kudarcok, akik abszolút nem szolgáltak rá, de a Jóistenen kívül ezt más nem tudhatja...
"Kicsit rinyaljatok, es sajnaltassatok magatokat ahelyett, hogy felallnatok, es megraznatok magatokat, es ertekelnetek azt, amitek van, es celokat tuznetek ki magatoknak."
"6# Hagyd. Úgysem képesek felfogni. Gyengék.
Viszont előnye is van, hogy ők már nem állnak fel. A természet szelektál. (Remélem...)"
Ostoba trollok vagytok mindketten. Remélem egy szép napon titeket is kiszelektál a természetből egy nyergesvontató, vagy egy villámcsapás.
A világ máris szebb hely lenne ilyen retkedékek nélkül!
jó kérdés, pláne, hogy manapság az élet csak a szenvedésről szól
felkelsz reggel, robotolsz 8 órát, hazamész dögfáradtan, lepihensz, és kezdődik előlről az egész
egyedül a nyaralás, meg az ünnepnapok jelentenek némi lélegzetvételnyi szünetet, amikor végre magaddal foglalkozhatsz, nem egy hálátlan társadalom rabszolgájaként vegetálsz
a párkapcsolatoknak pedig semmi értelme, kérdező, többet veszítesz rajtuk, mint amennyit nyersz, akkor jársz jól, ha elkerülöd őket messzire!
#6 kisapám, mesélj, mégis mit kéne értékelnünk? a semmire se elegendő fizetést? a pocsék életkörülményeket? az állandó sikertelenséget?
senki nem jókedvéből rinyál és panaszkodik, hanem mert az élet ennyire szar, de ezt úgyis hiába magyarázom neked, idióta vagy mint a napon felejtett samottégla
kaptad is helyből a mínuszt
#7 te meg kösd fel magad kérlek, lehetőleg már tegnap, és szelektálódj ki magadtól, te szánalmas selejt senki
te is kaptad a mínuszt, helyből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!