Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, hogy mindenféle idegenek odajönnek hozzám gratulálni, hogy milyen szép barátnőm van?
Figyelt kérdés
Most komolyan, ez valami nyomulási forma a barátnőm irányába, vagy ezzel arra akarnak utalni, hogy mennyivel szebb nálam, vagy mi ez?
Korábban sose tapasztaltam ilyet, mostanában pedig nagyon sokszor előfordult, mióta összejöttünk, majdnem minden alkalommal, ha kilépünk az utcára.
2013. júl. 13. 12:39
2/9 anonim válasza:
én ilyenről most hallok először.
3/9 anonim válasza:
Jézusom, mint a terhes anyáknak:D
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem is újdonság...
De konkrétan gratulálnak, még kezet is fognak velem meg minden.
És egyrészről persze jó érzés, de jobban belegondolva azért eléggé fura.
2013. júl. 13. 12:45
5/9 anonim válasza:
Nekem is votl ilyen már...mire jó nem tudom.Szerintem inkább ez egy udvarlási forma és nem neked szól,hanem a barátnődnek,feltéve ha melletted van amikor ezt mondják.
6/9 Akszidentális Errőr válasza:
Vagy csak arról akarnak meggyőződni, hogy a barátja vagy és nem mondjuk a haverja vagy testvére...
7/9 anonim válasza:
Nem tudom ez furcsa , azért én is szép vagyok és ha a barátommal vagyok mindig nézegetnek de ilyet nem csinálnak.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is a barátnődnek akarnak villogni, hogy milyen magabiztosak azzal, hogy lekezelnek veled. Azt gondolhatják, hogy ez imponál a csajnak. Szóval nem neked szól, viszont bunkóság, én talán higgadtan elküldeném a francba az ilyeneket.
9/9 anonim válasza:
Majd ha gyereked lesz, akkor is ez lesz... Vadidegenek mennek oda, hogy jaj de szép kislány, blabla. Nem csak nekem, egy kollégám is mondta, hogy őket is mindig megállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!