Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom? Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

3 napig olyan beteg voltam,hogy az ágyból ki sem tudtam kelni,viszont barátnőm még csak arra sem vette a fáradságot,hogy meglátogasson....beszéltünk facen és telefonon,ennyi....én vagyok túl nagyhitű,hogy elvárom hogy legalább 1x átjőjjön 10 percre,vagy ez normális dolog lenne párkapcsolatban?

5 hónapja vagyunk együtt,18/F 17/L...

2013. júl. 18. 11:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem fertőző,sima nátha.

Nem rejtett elvárás mondtam neki, hogy hiányzik és olyan jó lenne ha áttudnám ölelni viszont 2ig dolgozik fél háromra ér haza így mindig az volt a "kifogás",hogy túl fáradt már,hogy átjöjjön...

2013. júl. 18. 11:56
 12/25 anonim ***** válasza:
Jó, akkor most mire is akarsz kilyukadni? Hogy szerinted nem szeret már? Akkor kezeld így a dolgot és beszéld meg vele, hogy hogyan tovább.
2013. júl. 18. 11:57
 13/25 anonim ***** válasza:
A nathat is siman elkaphatta volna, de lehet, hogy tenyleg faradt volt? Ne volj le 3 napbol messzemeno kovetkezteteseket. Tul sokat agyaltal, mert otthon voltal, es nem tudtal csinalni semmit. Inkabb beszeld meg vele, hogy rosszul esett neked, aztan elobb-utobb ugyis kiderul, hogy mennyire vagy fontos neki.
2013. júl. 18. 11:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Lehet h nem akart náthásan dolgozni? Erre nem gondoltál még? H ő is elkaphatja, mert igy is kimeriti a munka, hát még úgy.. nem értelek, amikor én beteg vagyok, nem is akarom h jöjjön senki, mert sz.rul érzem magam olyankor.. majd amikor már jobb, akkor találkozok a pasimmal.
2013. júl. 18. 12:11
 15/25 Pretty_Fighter ***** válasza:
Szerintem túlreagálod..Én se mennék át a barátomhoz csak azért,mert beteg.Kivéve ha amúgy is találkoztunk volna és nem fertőző.
2013. júl. 18. 12:41
 16/25 anonim válasza:
76%
nem tm milyen liberális emberek pontozatnak itt de akkor sem gonoljátok jól...a csaj egy idióta és igenis át kellett volna mennie a sráchoz.
2013. júl. 18. 12:42
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Elolvasva nem semmi milyen emberek vannak!

Én 1,5 hétig voltam otthon elég komoly betegséggel és a párommal távkapcsolatba vagyunk (2-3 hetente találkozunk egy hétvégére, naponta többször is beszélünk telefonon, neten is) ÉS hétvégén az egyik nap eljött meglátogatni egy félnapra! Nem fél órás vonat útról van szó, hanem több órás autókázásról!!! (oda-vissza majd 500 km!!!) (Ő is mondhatta volna, hogy fáradt, mert dolgozik és hétvégére hazajött külföldről és pihenne, mert majd megy vissza és vezetnie kell, vagy nincs ideje, mert sok a dolga...)

Nos én elásnám magam, ha a 3 nap alatt egyszer se látogattam volna meg a beteg barátomat! Érdekes hozzá állása van akkor a barátnődnek a dolgokhoz. Ha tovább lennél beteg akkor addig nem megy, amíg meg nem gyógyulsz?!

2013. júl. 18. 13:02
 18/25 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon gáz. 3. válaszoló vagyok, miért lettem lepontozva? Komolyan érdekel. Azért, mert szeretem a párom, és betegen még több csókot és szeretet kap tőlem? Nem hogy ne menjek el hozzá! Szerintem ez a minimum. Meg se fordul a fejembe, hogy magamat féltsem, hogy elkapom a betegséget.. Sajnálom, hogy mások nem tudják milyen szeretni valakit önzetlenül!
2013. júl. 18. 13:02
 19/25 anonim válasza:
Utolsó ne aggódj azért pontoztak le mert ilyen liberális felfogásúak, kalap fos szülői példával neveltetéssel. Mindig a jó emberekre figyelj, sose az ilyen selejtekre.
2013. júl. 18. 13:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Ez nem "önzetlen szeretet", meg "összecsókolom még jobban betegen" kérdése. Nem mindenki teheti meg, hogy az a 10 perc miatt megfertőződjön és kiessen munkából vagy akármilyen fontos dologból. És egy nátha miatt nem tudtál 3 napig felkelni? Akkor vagy nem náthás voltál vagy valami óriás csecsemő vagy. Náthától nem szokás ágynak dőlni.

Mellesleg én sem szeretem, ha betegen bárki jön hozzám.

2013. júl. 18. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!