Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne vegye lerohanásnak és lassan megadja magát?
Figyelt kérdés
25 éves fiuval megismerkedtem es kb. 4 honapja hagyott ott egy 8 éves kapcsolatot és rajtam kivül nem beszélgetet más lánnyal és örül, hogy mellettem jó a kedve majdnem egész nap beszélgetünk már 2 hete és egy arc puszi volt a max. Nagyon szeretek mellette lenni de nem tudom, hogy viselkedjek hogy ne vegye azt letámadom vagy mindent rögtön akarok... Kell nekem imádom a természetét a viselkedését, azt, hogy törődik a másikkal rendes aranyos!!!!!2013. júl. 18. 11:35
2/9 anonim válasza:
Na. Hát itt a jó példa, hogy nem csak a bunkók tudnak becsajozni!
Legyél mellette mint eddig barátként. Legyél türelmes és előbb utóbb szerintem beléd fog szeretni. Apró jeleket adhatsz azért, hogy nem közömbös neked. Te látod, hogy mennyire van túl azon a 8 éven. Ha gondolod később rá is erősíthetsz
3/9 anonim válasza:
Mivel csaj vagy könnyű dolgod lesz.
Fordítva meg kb. minden lehetőség game over lenne.
Kettős mérce.
4/9 anonim válasza:
Milliárdból egy.
Bár kétlem, hogy ne lenne bunkó csak jól játssza a szerepét. Ha 17 évesen már becsajozott akkor tuti nagyon jól néz ki, ergo lehet "nem csak a bunkók tudnak csajozni" de elit kinézete biztos van különben most nem létezne a kérdés, hanem a srác titulusa "jóbarát" lenne.
5/9 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, csak azt hiszi, h ő neked nem, pont amiatt, h te "nem akarod lerohanni".
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom nektek johet meg egy par am. 20 leszek
2013. júl. 18. 12:47
7/9 A kérdező kommentje:
tetszem neki o utalgat csak epp a tegnap beszelgettunk es mondta h gyors vagyok es mondta h nem szereti mar de nem akarom el ijeszteni imadni valo
2013. júl. 18. 12:48
8/9 anonim válasza:
csak derítsd ki, hogy rebound girl leszel vagy normális kapcsolat. Sajnos a pasi most sebezhető és igényel egy vállat amin kisírhatja magát, és erröl ő nem fog tudni tenni, szóval neked kell okosabbnak lenni most.
9/9 A kérdező kommentje:
Én sajnos 2 hete szakitottam a baratommal es nagyon megviselt lelkileg is es elkezdtem beszelgetni vele egyszeruen fel nyitotta a szemem h jobb h ott hagytam egy embert aki le se sz*rt es nagyon szeretnem ha mar valaki olyannal lennek aki nem csak valamiert hanem miattam van velem
2013. júl. 18. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!