Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat vesztettem?

Figyelt kérdés

A fiatal kori szerelmet sajnos sosem tapasztalhattam meg. A tipikus bolondos, tini szerelemre gondolok.

Kezdem sajnálni, hogy lemaradtam ezekről a dolgokról. Egy bizonyos kor felett a párkapcsolatokba állandóan befigyelnek olyanféle dolgok, hogy ki mennyit keres, milyen sikeres stb. Úgy érzem a " tiszta " szerelemtől elestem egy életre, mert már túl idős vagyok, hogy megtapasztalhassam. Félek, hogy ez csak a fiataloknak jár.

Ti hogyan vélekedtek erről ? Jó érzéssel emlékeztek vissza ezekre a szerelmekre? Tényleg lemaradtam valamiről ?

25/f

2013. júl. 18. 03:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A tiniszerelmet én sem éltem át...azt a boldogat legalábbis nem. Egyetlen boldog párkapcsolattal tudok "elszámolni" és az 20 évesen kezdődött.

Néha én is éreztem, hogy valami hiányzott abból az időből, a tini évekből és talán nem így kellett volna történnie. De már nem tudok rajta változtatni, reménykedem, hogy a felnőttkori szerelmeim jobban alakulnak.

2013. júl. 18. 03:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ezt gyorsan verd kí a fejedből!a tiszta szerelmek nem tini korban vannak.
2013. júl. 18. 03:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi: mindentől függetlenül remélem, nem csak tinikorban van ilyesmi.Hajlamos vagyok hinni benne, hogy nem így van.
2013. júl. 18. 03:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Nehezen tudom ezt kiverni a fejemből. Egyszerűen úgy érzem a környezetemben, hogy képtelenség tisztán szerelmen alapuló kapcsolatot kialakítani. Rengeteg olyan kapcsolat van, ami csupán a szexre épül, és kifejezetten hárítják az érzelmeket. Az ismerőseim néha úgy beszélnek a párjukról a hátuk mögött, hogy látszik, hogy itt szó sincs szerelemről.
2013. júl. 18. 03:47
 5/15 anonim ***** válasza:
De nem mindenki ilyen...vannak rossz példák. De vannak jók is, én találkozom ilyennel is.
2013. júl. 18. 03:49
 6/15 anonim ***** válasza:
valóban megfígyelhető ez a jelenség de hlyeség lenne ebből arra következtetni amit te írsz.
2013. júl. 18. 03:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem amiről te beszélsz az nem életkorfüggő. Az az igényed, hogy magadért szeressenek, ne ezért vagy amazért.
2013. júl. 18. 03:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos elvárás.
2013. júl. 18. 04:00
 9/15 anonim ***** válasza:
#7 megfogalmaztad egyetlen mondatban azt, amit én több kommiban bizonygattam :) :)
2013. júl. 18. 04:03
 10/15 A kérdező kommentje:
Remélem nektek van igazatok, csak hát én tényleg ezt tapasztalom. Lehet rossz emberekkel vettem magam körül, vagy csak mindenki fél az érzelmektől...
2013. júl. 18. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!