Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat vesztettem?
A fiatal kori szerelmet sajnos sosem tapasztalhattam meg. A tipikus bolondos, tini szerelemre gondolok.
Kezdem sajnálni, hogy lemaradtam ezekről a dolgokról. Egy bizonyos kor felett a párkapcsolatokba állandóan befigyelnek olyanféle dolgok, hogy ki mennyit keres, milyen sikeres stb. Úgy érzem a " tiszta " szerelemtől elestem egy életre, mert már túl idős vagyok, hogy megtapasztalhassam. Félek, hogy ez csak a fiataloknak jár.
Ti hogyan vélekedtek erről ? Jó érzéssel emlékeztek vissza ezekre a szerelmekre? Tényleg lemaradtam valamiről ?
25/f
A tiniszerelmet én sem éltem át...azt a boldogat legalábbis nem. Egyetlen boldog párkapcsolattal tudok "elszámolni" és az 20 évesen kezdődött.
Néha én is éreztem, hogy valami hiányzott abból az időből, a tini évekből és talán nem így kellett volna történnie. De már nem tudok rajta változtatni, reménykedem, hogy a felnőttkori szerelmeim jobban alakulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!