Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is megsértődtetek volna ezen? Nagyon rosszul érzem magam, valaki segít? ) :
Feljött az a téma, hogy ha majd összeköltözünk milyen jó lesz, mindig együtt kelünk-fekszünk.
Aztán kérdezte, hogy ha nagyon részeg lenne, akkor is mindig mellette lennék,összebújva? És én erre poénkodva azt mondtam, hogy azt majd meglátjuk. Erre ő rögtön: akkor feküdj össze addig mással.
Meg hozzám vágta, hogy jó, hogy őszinte vagyok, legalább rájött, hogy mire számíthat, és hogy ennyit arról, hogy jóban rosszban együtt...
:(
Azt hiszi, hogy csak akkor jó, mikor minden normális.
Hiába mondtam neki azt, hogy nem arra értettem, hisz én akkor is szeretem, és nem hagynám el a miatt...egyszerűen csak nem tetszene a helyzet, és nem szívesen látnám olyan állapotban.
De nem hiszi, tartja a magáét,és meg van sértődve, haragszik, azt mondja, látja milyen vagyok...én meg most ki vagyok, és nem tudom mit tévő legyek. Valaki tanács? Megérdemlem, hogy ennyire kibukva legyen rám?:(
nem, az nem merült fel komolyan, még messze van...
Csak így ábrándoztunk. De ő úgy tartaná normálisnak, hogy akármit csinál,én mindig helyeslem, és ott leszek 'nyalni'? Mert szerintem egy lány sem szereti úgy látni a párját. Én meg gondját viselném olyan állapotban, meg nem hagynám el miatta, csak lehet nem lenne kedvem olyankor is úgy bújni hozzá.
Ő meg azt vette az egészből, hogy én nem szeretem őt csak normálisan...és nagyon fájt, mikor azt mondta, hogy legalább rájött, hogy milyen vagyok:((
az a kérdés inkább, hogy mit tegyek most?
Már a sírás kerülget azokért, amiket mondott...:(
Nekem volt olyan házas ismerősöm, akivel egyszer együtt piáltunk, és mi voltunk ketten a legjobban berúgva, én már kezdtem nagyon szarul érezni magam, indultam volna.
Rámnézett és valami ilyesmit mondott: "A saját és magad érdekében, így ne menj haza. Én nem akarom, hogy a feleségemben rossz érzéseket gerjesszek, te se okozz ilyet a szüleidnek."
Vártunk másfél órát és normálisabb állapotban haza mentünk. Annyira benne volt, hogy nehogy megbántsa a feleségét, hogy szerintem minden második gondolata ez volt részegen, hogy nehogy így menj haza.
Most szeretném leszögezni, hogy én nálam a részeg jelző azt komolyabb "állaptot" jelent a piásnál. Nem mindegy, hogy megiszom 5 sört a haverokkal, vagy 15-öt. Az egyik végeredménye a piásan/becsiccsentve megyek haza, a másiknak pedig az, hogy részegen, magamról alig tudva.
Szerintem tisztázd vele, nála mit jelent a részeg jelző, mert valaki már 3 sörre azt mondja, hogy részeg.
De nem érti meg, hiába mondom neki:(
Kérdeztem, hogy fordított eset mennyire tetszene neki? Azt mondta, hogy ő akkor is szeretne, nem mint én.
De én attól függetlenül SZERETNÉM, csak nem tetszene,és nem érti meg!
Jobb lenne, ha nem keresném 1-2 napig, és nem válaszolnék?
köszönöm az eddigi válaszokat.
Most leginkább az fáj, hogy egy ilyen házi sárkánynak tart, aki eltiltaná mindentől...:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!