Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal történt valami amit nemrég osztott meg velem. Ebből kifolyólag szinte retteg, néha rajtam vezeti le. Hogyan tudok neki segíteni? (lent)
Figyelt kérdés
Van néhány ember akik régen a barátai voltak, de most be vannak rágva rá és folyamatosan fenyegetik, megalázzák és viccet csinálnak belőle.
Lehet fog rosszabbra fordulni ez az egész, és valahogy szeretnék neki segíteni.
2013. júl. 18. 00:38
11/21 anonim válasza:
ha olyasmi ami törvénybe ütköző az ügyvédem a gatyájukat is leszedné róluk, ha nem akkor lerendezném sunyiba
12/21 anonim válasza:
olyan jó érzés valakit megkopasztani
éreztétek már? isteni
13/21 anonim válasza:
el sem merem mondani mennyit szakítottam egyszer mert úgysem hinné el senki
14/21 anonim válasza:
hallod,bitangjól elbeszélgetsz magaddal XD
15/21 anonim válasza:
a "fenyegetik" rész is elég... szolni kell a rendőrségnek... akkor szerintem abba fogják hagyni...
16/21 anonim válasza:
ha lenne "edit" feldúsítottam volna az eredetit :)
17/21 anonim válasza:
sokat lógtam fórumokon(bár magyar nyelvűeken nem szokásom) és hozzá vagyok szokva, hogy van
18/21 anonim válasza:
ne felejts el bizonyítékot szerezni mielőtt befűtesz alattuk, hátha később meghúzzák magukat
19/21 anonim válasza:
és ne felejtsd el, hogy hangfelvétel nem használható fel a a bírósági eljárásban bizonyításra, pusztán csak nyomozáshoz
20/21 anonim válasza:
ettől függetlenül nem baj ha van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!