Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalta már meg valaki a barátját?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem foglalkozik velem a pasim, soha nem keres, és ugráltat, mint valami kutyát.. Beszélek más srácokkal is, és tervben van egy-két randiféle is, és nem tudom, mi legyen, ha élőben is bejönnek..(Még csak netről ismerem őket.)2013. júl. 17. 16:56
1/11 anonim válasza:
ne tedd, előbb dobd ki a barátod... ez így gerinctelen dolog
2/11 anonim válasza:
Ez gerinctelenség! Akkor már inkább szakíts, de semmiképp se csald meg!
3/11 anonim válasza:
Hagyd ezt az egész kapcsolatot úgy ahogy van...ő leszar téged és te is randikat beszélsz meg...ez mi már??...Dobjad és menj el randira lehet ők normálisabbak lesznek:)
4/11 anonim válasza:
Hagyd ott a pasid. Utána szabad a pálya...de ne csald meg...azért mert Ő ilyen Veled, Neked még lehet egyenes gerinced.
5/11 anonim válasza:
nekem mindig van egy vésztartalék , mert egy idő után lapos lesz minden kapcsolat
6/11 anonim válasza:
Egyszer megcsaltam a barátnőmet. Életem legundorítóbb tette volt. Megcsalni könnyű, de hidd el, az a bűntudat, ami utána jön, az elviselhetetlen. Gyalázat. Nem mintha nem érdemelném meg. Még így, két év távlatából is folyton eszembe jut, hogy MIÉRT voltam ilyen marha..
7/11 anonim válasza:
kedves kérdező! ha szar a kapcsolat, akkor ne csaljad, hanem legyél egyenes és állj elébe, merjél szakítani, mert így pofátlanság
gondolkozzál már el miért is nem szakítasz? ezen változtassál, utána dughatsz bárkivel kedvedre N
8/11 anonim válasza:
Szerintem is inkább szakíts. Most fontosabbnak tűnik, hogy ebből a méltatlan helyzetből kikerülj. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha tiszta lappal, tiszta szívvel tekintesz a következő kapcsolat felé! Az önértékelésed sem sérül, ha nem teszel olyat, ami miatt később elítéled magad.
9/11 anonim válasza:
Mi legyen?
egyszerű. Ejtsd a palidat. Csak hülyére vesz. És ha vannak jelentkezők akkor ismerkedj. Találni fogsz jobbat. :)
10/11 anonim válasza:
Én nem ismerkedtem mellette egyáltalán de úgy alakult, hogy részegen egy buliban smároltam valakivel szóval mégis megcsaltam. Ki is dobott azóta szingli vagyok és azon gondolkozom hogy a fenébe lehetünk részegen teljesen kifordulva önmagunkból. Pont én aki józanul soha rá se nézett volna másra, világéletemben elítéltem a megcsalást erre tessék ilyen van. Azóta nem bírok tükörbe nézni, magamban is hatalmasat csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!