Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetünk még barátok? (bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetünk még barátok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Történt, hogy összeismerkedtem nyáron egy lánnyal. Sokat voltunk együtt és beszélgettünk, lassacskán a legjobb haverokká váltunk. Ezt ő is mondta nekem, mármint h én vagyok a legjobb barátja, mert nekem mindent elmondhat. Örültem neki. Szép lassan észrevettem, hogy én abba lányba beleszerettem, és már csak rá gondolok. Ezt így ki is bírtam, pár hónapig, hogy ne mondjam el, nehogy tönkretegyem a barátságunkat. Aztán egy gyengébb pillanatomban mégis kiszaladt belőlem. Ő természetesen félreértett, azt hitte, hogy csak azért barátkoztam vele, mert tetszik nekem... Egy hétig tiszta ideg voltam, de végülis tisztáztuk a dolgot. Abban maradtunk, hogy nem jön össze velem, mert túl jó haverom már. Én ezt el is könyveltem, DE egy hónap után megint előjött az érzés, és most sokkal erősebb volt, mint azelőtt. Szinte mindent megtettem, hogy felhívjam a figyelmét magamra, hogy ne csak barátként tekintsen rám. Végül chaten elmondtam neki. Amint megírtam, kilépett. Estefele újra feljött, és megírta, hogy neki elege van, folyton csak azt kérdezgetem, hogy járunk-e, és kifecsegem a titkait (ez nem igaz).. És így szépen megharagudott rám, holott nekem nem ez volt a célom. Azóta nem is találkoztunk, nem is beszéltünk, még sms-ben sem. Nem tudom miért nekem van lelkiismeretfurdalásom, mikor én csak elmondtam, hogy mit érzek. Ő azt vallja, hogy éli az életét, ahogy gondolja, tesz rá, mások mit gondolnak róla stb.. Ez néhány hete történt, azóta rettenetesen érzem magam, tudom, hogy elbeszítettem őt, mint barátot (mert többet már nem akarok tőle sosem)... Ez tényleg az én hibám? Lehetünk még valamikor is barátok? Rajtam múlik? Köszönöm előre is a válaszokat...
2009. okt. 20. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lehetne valami akkor már nem úgy kezdte volna hogy csak barátok voltatok. És te hiába kajtatsz hátha beléd szeret. Látod hogy nem akar. Megmondta hogy nem akar fölösleges nyaggatnod úgyse fog beléd szeretni.
2009. okt. 20. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Barátok nem.

Két dolgot tehetsz:

1. ha szerelmes vagy, akkor addig üldözd a szerelmeddel, míg végleg ki nem dob. Ha így, felejtsd el.

2. ha nem vagy szerelmes, akkor meg keress magadnak egy másik lányt.

2009. okt. 20. 14:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok szerelmes.. Az bánt a dologban, hogy nagyon jóban vagyok a barátaival, és most furcsa nekem, hogy velük beszélek meg minden, de ő tabu téma lett.. :S
2009. okt. 20. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a szitu nagyon durva... :(

Ne kérj bocsánatot az érzéseidért. Nem szégyellnivaló, és nem ok a lelkiismeretfurdalásra, hogy tetszik neked valaki és szereted. Ez lenne a legnagyobb butaság amit tehetnél. Ha meg akarod tartani mint embert, akkor meg kell beszélned vele a dolgokat.

2009. okt. 20. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:
ez az, hogy nem akar velem beszélni, msn-en le tiltott...
2009. okt. 20. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
nincs mit tenni öregem... lépj tovább nem akar semmit. sajnos a barátságot is eljátszottad... hagyd őt békén. bocs hogy ezt kell mondanom. Ismerős a szitu, csak nekem durvább... nekem az exemmel volt ez, mikor szakítottunk, kajtattam utána. sok közös barátunk volt/van, nagyon jóban vagyok a nővérével, a húgával az anyukájával az apukájával mindenkivel a családjából. És fáj, hogy őket is elvesztettem az exemmel együtt, de túl kellett tennem magam rajta. Fel a fejjel!
2009. okt. 24. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!