Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat családtaggal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat családtaggal gázos ügy?

Figyelt kérdés

FIatal srác vagyok, pár hete ismerkedtem meg egy lánnyal,akiről kiderült h harmad/negyed unokatesóm. Tetszünk egymásnak, menne is /megy is a dolog kettőnk között.

Szerintetek ez így működne? Családomnak, hogy mondjam el, hogy egy családtag a barátnőm!? Ez nagyon ellentétes az általános képpel?

2013. júl. 17. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én meg pont azt hallottam, hogy 2. unokatestvér se gázos már, mármint biológiai szempontból, de szerintem biztosabb helyről érdeklődjetek körbe, ne itt.. orvostól vagy nemtudom
2013. júl. 17. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
ez már a sokadik ilyen kamukérdésed, nem unalmas már??
2013. júl. 17. 16:56
 13/14 A kérdező kommentje:

kamukérdésem? MI??

tudtommal nekem csak ez az egy...az ilyen típusú kérdés.

és végképp nemértem h mitől kamu!?

2013. júl. 17. 21:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Harmad- vagy negyedunokatesó? Azt a legtöbben már nem is tekintik igazából rokonnak.

Családtagnak meg végképp nem nevezhető.

Genetikailag is elég távol álltok már egymástól, szóval még biológiai oka se lenne, hogy együtt legyetek.

2013. aug. 15. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!