Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat családtaggal gázos ügy?
FIatal srác vagyok, pár hete ismerkedtem meg egy lánnyal,akiről kiderült h harmad/negyed unokatesóm. Tetszünk egymásnak, menne is /megy is a dolog kettőnk között.
Szerintetek ez így működne? Családomnak, hogy mondjam el, hogy egy családtag a barátnőm!? Ez nagyon ellentétes az általános képpel?
Hát nem hiszem, hogy jól fogadnák.
Jogilag nincs vele gond, és amúgy valszeg olyan szintű biológiai egyezés sincsen, de a tudatot elég nehéz legyőzni...
Próbálkozz szerintem mással.
Szerintem minden rokonnal undorító. Aki egy rokonára rá tud nézni máshogyan is, mint rokon, az beteg és szánalmas ember. És elég sokan gondolják így rajtam kívül is....
De hajrá, legyetek csak redneck-ek, miért nem a húgoddal/nővéreddel dugsz, ha van??? Vagy miért nem anyáddal??? Szánalom a köbön...
lehet kénytelen leszek megmondani neki, hogy ez így nem fog jól menni. saját magamnak is problémát tud(na) okozni....
micsoda hülye helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!