Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? (lent nagyon bőven)

Az általános tapasztalat az, hogy nem mindig, mi több, többnyire nem az a megfelelő ember a hosszútávú, élethosszig tartó kapcsolatra, akibe először belszeretsz. A korkülönbség is elég nagy köztetek (ugye 6 év), ami eleinte bizony jelenthet gondot.
Bizonyára lesznek kommentelők, akik leírják majd, hogy ők maguk, vagy épp a nagypapájuk vagy a haverjuk is így házasodott, és azóta is boldogok, de ennek ellenére nem ez az általános tapasztalat.
Szóval amit tanácsolni tudok: jussatok el szép sorjában az 1. majd a 2. évetekig, lássátok meg, hogy mi az ábra, és próbáljatok minél többször együtt tölteni pár napot. Nem véletlen a mondás, miszerint lakva ismerszik meg az ember. Ez ugyan nagyon nagy közhely, de tudnotok kell egymásról azokat a rossz tulajdonságokat (mindenkinek van), ami az élet hétköznapjaiban mutatkozik meg: rendetlen, órákat tölt a fürdőszobában, csámcsogva eszik, idegesítő műsorokat néz a TV-ben, meg ilyesmik, és ennek fényében dönteni arról, hogy így is szereted-e.
Ez az én receptem az életre (eddig bejött), de ehhez hozzá kell venni, hogy arra felétek milyenek a szokások. Nem vesz-e a szájára a falu vagy a város, ha úgymond "rosszul" viselkedsz. Nem tudom, mekkora településen laksz, de minél kisebb, ennek annaál nagyobb az esélye.

DE jó, énis így volt 15 voltam mikor a barátommal összejöttünk, ő akkor lett 21 nagyon féltem mi is lefeküdtünk, de nem az első fél évégben! én már akkor 16 volt, elmondtam mindent anyumnak, és nem volt semmi, nagyon szeretik őt a szüleim, és ő is nagyon rendes, már lassan 6 éve együtt vagyunk..... nemsoká szeretnénk az eljegyzést, és igenis nem kell adnod senki véleményére, mert úgysi azt fogod cselekedni, amit te(ti) láttok jónak.....
hidd el a kor nem lényeg, ha belegondolsz mikor t 20 éves leszel ős 26 mi itt a probléma? más között 10 meg 11 év is van(SŐTTTTT!)
ez még csak most tűnik furcsának, de később nem!
mert nekem is az volt, nagyon furcsa, de most h. már20 éves elmúltam nem lényeg, mert megvagyunk és szeretjük egymást!!!
sok siekrt puszi!!!*_*

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!