Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? (lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? (lent nagyon bőven)

Figyelt kérdés
Én egy 15éves romániában elő fiatal lány vagyok.4 és fél honapja tart a komoly kapcsolatom egy 21éves fiuval akit nagyon szeretek.Ő is szeret,ezt érezteti és kifejezi.Nemi életet élünk,nekem ő volt az első és azóta sem bántam meg.Természetesen elmondtam anyumnak,hogy mi történt,hogy már nem vagyok *ártatlan*, és meg nem dicsért,és nem is örült neki,szerinte túl fiatal vagyok még ehez és a baratom már komoly érte férfi aki házasúlandó korban van és nem egy tini lányal kellene kapcsolatot tartson hanem egy korban hozzá illővel.Viszont a szüleim ismerik őt és jo véleményel vannak róla,ügyes dolgos,és komoly srác.Sajnos keveset talalkozhatunk mert dolgozik általában hétvégén szombat este és vasárnap délután.Anyum szeretné tisztázni a baratommal,hogy mit is szeretne tölem mivel én nekem még iskola van hátra.Ezt megbeszéltem a barátommal,és ö azt mondta ha majd egyszer rá kérdez anyum majd azt feleli ami az igazsag és amit érez:Hogy szeret engem és megvár ,mig befejezel a sulit,majd ha a szülök bele egyeznek és hozzá adnak elvesz feleségül.Ezt kész anyumnak is elmondani.viszatérve a nemi életre boldog vagyok vele bár tudom hogy fiatalon kezdtem de ugy érzem megbizhatok beenne és szeret ezért nem félek.A szüleim is hasonlo helyzetben voltak fiatal korukban.az alma nem esik mesze a fájátol.A barátom szülei is nagyon szeretnek engem a lányuk ként tekintnek rám......nos az lene a kérdésem hogy kinek mi a véleménye erröl a kapcsolatról,történetröl,lenne-e esélj a számunkra az életben?előre is köszönöm
2009. okt. 20. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön házasságra gondolni, mindketten fiatalok vagytok még ehhez! Legyetek együtt, tanulj jól (tanulj írni :S), aztán 3 év múlva térjetek vissza a kérdésre.
2009. okt. 20. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a korbeli eltérés elég sok köztetek,de gondolom van rá esély hogy összejön.Csak mondjuk te még fiatal vagy és könnyen lehet hogy idővel úgymond "próbálgatnád a szárnyaid"-az esetek többségében nem az első szerelmével éli le az ember az életét.Örülj annak ami most van.
2009. okt. 20. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Van rá 1 % esélyetek, de bízva bízz!
2009. okt. 20. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Az általános tapasztalat az, hogy nem mindig, mi több, többnyire nem az a megfelelő ember a hosszútávú, élethosszig tartó kapcsolatra, akibe először belszeretsz. A korkülönbség is elég nagy köztetek (ugye 6 év), ami eleinte bizony jelenthet gondot.

Bizonyára lesznek kommentelők, akik leírják majd, hogy ők maguk, vagy épp a nagypapájuk vagy a haverjuk is így házasodott, és azóta is boldogok, de ennek ellenére nem ez az általános tapasztalat.

Szóval amit tanácsolni tudok: jussatok el szép sorjában az 1. majd a 2. évetekig, lássátok meg, hogy mi az ábra, és próbáljatok minél többször együtt tölteni pár napot. Nem véletlen a mondás, miszerint lakva ismerszik meg az ember. Ez ugyan nagyon nagy közhely, de tudnotok kell egymásról azokat a rossz tulajdonságokat (mindenkinek van), ami az élet hétköznapjaiban mutatkozik meg: rendetlen, órákat tölt a fürdőszobában, csámcsogva eszik, idegesítő műsorokat néz a TV-ben, meg ilyesmik, és ennek fényében dönteni arról, hogy így is szereted-e.

Ez az én receptem az életre (eddig bejött), de ehhez hozzá kell venni, hogy arra felétek milyenek a szokások. Nem vesz-e a szájára a falu vagy a város, ha úgymond "rosszul" viselkedsz. Nem tudom, mekkora településen laksz, de minél kisebb, ennek annaál nagyobb az esélye.

2009. okt. 20. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek az előttem szólóval. Leírom velem hogy volt. 20 évesen összejöttem egy 15 éves lánnyal, pár hónapig beszélgettünk neten, majd találkoztunk. Majdnem három évet töltöttünk együtt, ezév szeptemberéig. Ugyanígy elterveztük a dolgokat mint ahogy ti. De, kb 5 hónapja, elkezdett romlani a kapcsolatunk, a lány úgymond felnőtt, és előjött az hogy ő még fiatal nem akarja lekötni magát. Ígyhát, elkezdett kacsintgatni más fiúk felé is, és inkább mint hogy megcsaljon, szakított velem. Ez teljes mértékben így volt helyes. Szóval egy szó mint száz, lehet tervezgetni, kivételek mindig vannak, lehet hogy nektek összejön a dolog, de tényleg a tények azt mutatják, hogy az ember nem éli le az első szerelmével az életét csak kivételes esetekben. Előbb utóbb vagy te fogsz rájönni, hogy élni szeretnél és nem egy fiúval leélni az életed (csak vele szexelni, csak vele menni mindenhova stb.), vagy pedig már ott tartotok hogy ő gyereket akar meg családot, és te még mondjuk szakközépiskolába fogsz járni, vagy fősulira, és te még nem akarsz gyereket, szerintem ezek a leggyakoribb válóokok fiatal korban. Szóval élvezd az életet vele, és tényleg ha már pár éve együtt vagytok, akkor tervezgessetek, remélem sikerül! sok sikert nektek! 23F
2009. okt. 20. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

DE jó, énis így volt 15 voltam mikor a barátommal összejöttünk, ő akkor lett 21 nagyon féltem mi is lefeküdtünk, de nem az első fél évégben! én már akkor 16 volt, elmondtam mindent anyumnak, és nem volt semmi, nagyon szeretik őt a szüleim, és ő is nagyon rendes, már lassan 6 éve együtt vagyunk..... nemsoká szeretnénk az eljegyzést, és igenis nem kell adnod senki véleményére, mert úgysi azt fogod cselekedni, amit te(ti) láttok jónak.....

hidd el a kor nem lényeg, ha belegondolsz mikor t 20 éves leszel ős 26 mi itt a probléma? más között 10 meg 11 év is van(SŐTTTTT!)

ez még csak most tűnik furcsának, de később nem!

mert nekem is az volt, nagyon furcsa, de most h. már20 éves elmúltam nem lényeg, mert megvagyunk és szeretjük egymást!!!

sok siekrt puszi!!!*_*

2009. okt. 20. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóképpen vagyok! Amúgy van esély a kapcsolatra, csak tudomásul kell venned, hogy más életciklusban vagytok, de még lehet belőle kapcsolat.
2009. okt. 20. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
nem akarok régimódi lenni, de nem adok sok esélyt ennek a kapcsolatnak. az egy dolog h most szerelmes vagy, de meglatod, még fel kell nőni, és lehet h total mas emberré fogsz felnőni. en 18 évesen kerultem komoly kapcsolatba, ami azota is tart, ennek 2 éve, de érzem h tisztára más emberek vagyunk, ezt igy hozta az élet.
2009. okt. 20. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Jobb es tobb valaszra ne varj..mindenki elottem leirta a tutit...15evesen en is onfeledten szerelmes voltam..es gondolom meg masok is igy vannak ezzel.Mire befejezed a sulit, lehet, hogy majd te unod meg a kapcsolatot es lepsz ki belole....soha nem tudhatod....nem kellene ennyire veresen komolyan venni....a mamik meg soha nem szeretik ha a lanyuk nemi eletet kezd el elni.Sok sikert!
2009. dec. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!