Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (lent bőven)
Erre sajnos nincs más megoldás csak az ha tudnátok találkozni , többet!
A távollét és a másikkal való ritka érintkezés , féltékenységhez bizalmatlansághoz, és görcsösséghez vezet!
Ha nem tudjátok néha átölelni egymást akárcsak pár percre is akkor ez problémákat szül, a ti esetetekben, ilyen távkapcsolatokban pár perces ölelés is rengeteget számít.
Hiába az msn , meg kamera, meg telefon, nem ugyanaz mintha foghatnátok egymás kezét. Ezt elég nehéz kibírni.
Nagyon kevesen élnek túl ilyen távkapcsolatokat....
Bocsi, de én sosem hittem a távkapcsolatokban. A megoldást itt csak a távolság megszüntetése jelentheti. Mert hiába beszéltek mindennap talán, az akkor sem pótolhatja a mindennapi személyes találkozást.
V.
Első vok:
Háát az elég sok az a 300...
Persze vannak akik ezt bírják és kitartóak egy darabig persze én kételkednék abban hogy mind a 2 fél kitartó hiába mondja hogy te vagy a mindenem a kincsem szeretlek bla bla bla...az egyik fél ugy is lefexik valakivel...
Szóval én nem mondanék erre neked semmi bíztatót . Sajnálom.
Tart ameddig tart!
Első vok:
Ne haragudj, csak őszinte vagyok!
Igen ez hiányzik amit leírtál! És ez nem egyenlő a nettel meg a telefonnal, havi 1x tali az elég kevés.
Gondolkozz el azon hogy neked mi lenne a jobb! Ezt még húzni vonni hetekig míg nem találkoztok , aztán találka után ez egyre rosszabb lenne! Minél többször taliztok és váltok el annál nehezebb a másik nélkül!
Vajon szükséged van neked erre vagy egy biztos pont kell egy biztos szerelem akire számíthatsz amikor szeretnéd mert csak 30 km-re lakik max!
Te csak szenvedsz ebben a kapcsolatban...
ÉS ki tudja a hapsikád mit csinál 300 km-el odébb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!