Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátja van a lánynak, de borzasztóan tetszik. Hogyan lehetne meghódítani?
Nemrég megismertem egy lányt. Régóta nem tetszett ennyire senki, mint ő, néhány beszélgetés után borzasztó módon belehabarodtam. Persze egyből jött az ösztönös hódítani akarás, de ugye, mint kiderült, a lánynak már jó ideje (több éve) barátja van.
Viszont olyannyira elvakít ez a hirtelen érzelem, hogy úgy érzem, nem érdekel semmi, nekem ez a lány kell! Talán az ad erőt, hogy a lány és a barátja távkapcsolatban élnek, én pedig abban a városban, ahol a lány…
Hogyan hódíthatnám meg őt?
Sajnos azt kell mondjam nincs esélyed. Ha több évig működik egy távkapcsolat akkor tényleg szeretik egymást, kevés az esélye hogy felrugja a csaj a jelenlegi kapcsolatát. Ha pl. pár hónapos kapcsolata lenne akkor még esetleg lett volna esélyed, de egy többéves kapcsolatnál ha szeretik egymást akkor ott erős a kötődés.
Szerintem az hogy a lány elmegy veled ide oda, az neki inkább kikapcsolódás, mivel tudja hogy tudod hogy van barátja, ezért sztem csak barátként, haverként tekint rád. Csak gondoltam leirom nehogy csalódj, h te pl. azt hiszed randi, a csaj meg azt hogy haveri séta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!