Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátja van a lánynak, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátja van a lánynak, de borzasztóan tetszik. Hogyan lehetne meghódítani?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy lányt. Régóta nem tetszett ennyire senki, mint ő, néhány beszélgetés után borzasztó módon belehabarodtam. Persze egyből jött az ösztönös hódítani akarás, de ugye, mint kiderült, a lánynak már jó ideje (több éve) barátja van.

Viszont olyannyira elvakít ez a hirtelen érzelem, hogy úgy érzem, nem érdekel semmi, nekem ez a lány kell! Talán az ad erőt, hogy a lány és a barátja távkapcsolatban élnek, én pedig abban a városban, ahol a lány…

Hogyan hódíthatnám meg őt?

2013. júl. 17. 02:20
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell mondjam nincs esélyed. Ha több évig működik egy távkapcsolat akkor tényleg szeretik egymást, kevés az esélye hogy felrugja a csaj a jelenlegi kapcsolatát. Ha pl. pár hónapos kapcsolata lenne akkor még esetleg lett volna esélyed, de egy többéves kapcsolatnál ha szeretik egymást akkor ott erős a kötődés.

Szerintem az hogy a lány elmegy veled ide oda, az neki inkább kikapcsolódás, mivel tudja hogy tudod hogy van barátja, ezért sztem csak barátként, haverként tekint rád. Csak gondoltam leirom nehogy csalódj, h te pl. azt hiszed randi, a csaj meg azt hogy haveri séta..

2013. szept. 22. 08:47
 42/43 anonim válasza:
Na sikerült? '19 van csak azért. Illetve együtt vagytok még ha sikerült?:o mivel pontosan ugyan ilyen helyzetbe kerültem csak egy picit keszekuszábban😂 Nálam az a szitu hogy nem js az hogy beleszerettem egyszerűen nagyon megtetszett egy lány. Nagyba askoztam, kiírtam egy német shoutoutot hogy xbox gamertageket írjanak akinek van, és hopp egy magyar csajszi válaszolt cukin hogy jé egy németül beszélő magyar:o aztán írtam neki kérdéseket persze nyilvános névvel, aztán instán folytattuk a beszélgetéseket. Olyan szinten sok a közös hogy az már már ilyesztő: kedvenc szín, stílus, hobbi, érdeklődési körök, szakmai tudás. Ugye mint nálad annak idején szintén az a probléma hogy van pasija, viszont ő magyarban tanul, alíg találkoznak. A mégnagyobb bökkenő hogy közös terveik vannak és ők is pár éve vannak együtt. Nem bírnám elviselni magam ha megfosztanám tőlük a lehetőséget, az életük összekötését. Szóval lehet csak nagy cimbik leszünk kitudja. Lehet otthagyja majd és ő vall majd, akár lehet hogy én ha megtudom. Érdekes egy szitu ez na
2019. dec. 14. 08:48
 43/43 anonim ***** válasza:
hogy telik az a rohadt idő...
2019. dec. 25. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!