Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátja van a lánynak, de borzasztóan tetszik. Hogyan
lehetne meghódítani?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy lányt. Régóta nem tetszett ennyire senki, mint ő, néhány beszélgetés után borzasztó módon belehabarodtam. Persze egyből jött az ösztönös hódítani akarás, de ugye, mint kiderült, a lánynak már jó ideje (több éve) barátja van.
Viszont olyannyira elvakít ez a hirtelen érzelem, hogy úgy érzem, nem érdekel semmi, nekem ez a lány kell! Talán az ad erőt, hogy a lány és a barátja távkapcsolatban élnek, én pedig abban a városban, ahol a lány…
szerintem is úgy próbáld meg, mint a többi lánnyal akik eddig bejöttek. hívd el randizni, ismerjétek meg egymást. ha tetszel neki annyira, hogy feladja a több éves távkapcsolatát miattad, akkor nyert ügyed van. :) és igazad van abban, hogy ez az ő döntése lenne, szóval neki kell elszámolnia a lelkiismeretével ;)
2013. júl. 17. 02:36
12/43 anonim válasza:
11nek. A bibi csak az, hogyha a mostani barátját megcsalja, akkor a kérdezőt is meg fogja egy hasonlóan nehéz helyzetben. Nehéz ügy. De ha szerelmes vagy kérdező, akkor mindegy mit, hogy, mivel, de szerezd meg! Háborúban és szerelemben mindent szabad. Kivéve drogozni! Az rossz, azt nem szabad. Meg homokos se legyél szerintem.
2013. júl. 17. 02:44
13/43 anonim válasza:
ha barátja van nincs más lehetőség minthogy megpróbálod elfelejteni vagy vársz rá amíg bírsz
ha sikerülne is megszerezned már te sem gondolnád vele komolyan, sokat esne a szemedben(ebül szerzett jószág ebül vész el)
max. add tudtára mit érzel, legalább adtál a dolognak egy esélyt
2013. júl. 17. 02:54
14/43 anonim válasza:
gerintelen dolog, amit kérdezel, ha ilyen ember vagy, remélem sose lessz többet barátnőd....
2013. júl. 17. 02:57
15/43 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem lehet ránézésre tudni, hogy ki foglalt és ki nem. A foglalt nőket szívem szerint úgy kezelném mintha a berendezés részei lennének és nem is léteznének.
Nekem a gyűrű sem mond semmit, ismerősök közül aki hord egy sem házas.
2013. júl. 17. 02:58
16/43 anonim válasza:
12es vagyok. Nincs a kérdezővel semmi baj! A szerelem ilyen. Családtag, barát, csapattárs(ha sportol pl) tabu, a többi lány viszont szabad préda.
2013. júl. 17. 02:59
17/43 skyfall válasza:
12! nem értem, hogy miért gondolod, hogy ugyanilyen helyzetben a kérdezőt is megcsalná. lehet, hogy a mostani barátját már unja vagy nem szereti. lehet, hogy teljesen más személyisége van a kérdezőnek illetve a lány barátjának. ha tényleg szeretni fogja, akkor nem valószínű hogy megcsalná. és mint tudjuk, a távkapcsolatok sokkal nehezebben, mint a normális kapcsolatok! (saját tapasztalat)
2013. júl. 17. 02:59
18/43 anonim válasza:
Nem mintha izgatna a mitugrász barátja és a srác lelki világa sem érdekel egy csöppet sem, egyszerűen csak méltóságon aluli foglalt nővel egyáltalán foglalkozni is.
2013. júl. 17. 03:02
19/43 anonim válasza:
Ha képes elhagyni a többéves kapcsolatát valami hirtelen fellángolásért akkor tutira arra fogom alapozni az életem, hogy 100%-ig megbízhatok benne majd én is
2013. júl. 17. 03:05
20/43 anonim válasza:
A legjobb az lenne ha észrevétlenül beleolvadna az összes foglalt nő a környezetébe, úgyis csak zavarják a kilátást
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!