Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom megértetni a feleségemmel, hogy egyedül szeretnék lenni?
Lehet, hogy Ő is itt keresi a válaszkoat, és a híres asszonykórusra hallgat. :(
Szakíts vele ha nem megy. Ez után jön a gyerek és magához köt. _Sose_ leszel boldog.
Utólag mindig okosabb az ember...igen...nem kellett volna elvennem, de volt mögöttünk 5 év, és akkor még elveszteni sem akartam... én el akartam tolni az időpontot 2-3 hónappal, de Ő nem, pedig több szempontból jobb lett volna (pl. esküvő előtt 1 héttel államvizsgázott, ami nem kis streessz...), nem csak a kapcsolatunk miatt.
Gyerek nincs folyamatban.
Szóval, hogy tudom neki elmagyarázni, miért van szükség arra, hogy egyedül legyek?
"Egyedül akarok lenni!" - ez a konkrét válasz a kérdésedre. Jogodban áll ilyet mondani, kérni.
Azonban az is "megér egy misét", hogy valóban jó megoldás-e ez? Jót tesz neked? Jót teszel vele magadnak? Jót teszel magatoknak? Nem ismerem a helyzeted, de a leírásod alapján erősen menekülés szaga van a dolognak. Mi elől futsz? Biztos vagy benne, hogy ha elmész, nem megy veled? Nem TE magad viszed ezt magaddal? Mert ez sokszor megesik.
Ezek mind csak kérdések. Nem akarom "megoldani" az életed, és nem is lennék rá képes, ez rád vár. Csak én ilyen kis kíváncsi vagyok. Olykor hasznos, máskor nem.
Én úgy gondolom, hogy egy hosszútávú kapcsolatban szükség van arra, hogy meglegyen a bizsergés, a szikra. Nem a lillaködös első pár hónapig tartó szerelmi mámorra gondolok, ugyanis a szerelem idővel átalakul egy erősebb kötelékké, szeretetté, kialakult a "lelki társ" állapot, és a szerelem olykor-olykor előbújik -> úgy gondolom, hogy erre minden generációban szükség van, persze mindig másképp kell, hogy jelentkezzen. (máshogy jön elő egy 30-as éveiben járó párnál, és másképp 60 éves korunkban). Nálam ez a fajta bizsergés már lassan 1 éve éve hiányzik. Ezt korábban mondtam is Neki még az esküvő előtt pár héttel.
Egyébként tavasszal sok egyéb (nem kapcsolati jellegű) problémáink is voltak, amik miatt feszültek voltunk, és sajnos ezek a problémák elég durván beleszóltak a kapcsolatunkba...annyira, hogy majdnem szét is mentünk...és ha ilyen jellegű problémák így bele tudnak túrni egy kapcsolatba, akkor az megkérdőjelezi a kapcsolat stabilitását. De mégis bíztunk abban, hogy helyre állnak a dolgok.
Azt hiszem sokan elfelejtjük, hogy az érzelmek irányítanak mindent. És ha ez már hiányzik, akkor annak a kapcsolatnak annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!