Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60-as férfiak! Ha egy 30-as nő közeledését éreznétek?
Kicsit tétova vagyok, nem tudom, hogy mire számíthatok.
Nem felszínes hülyék vagyunk, komoly felnőtt emberek, mélyen megéltük az élet örömeit és nehézségeit. Ő özvegy. Úgy érzem, ő is vonzódik hozzám, de nem tudom, mit enged meg magának, vagy milyen visszatartó erők hatnak rá.
Belém most belémcsapott a villám, de félek is...
KIZÁRÓLAG lyan 60-as férfiak válaszát várom, akik el tudják mondani, őket hogyan érintené egy ilyen vonzalom ébredése. (Mások véleménye nem érdekel).
Tudnám, a moderátorok mire kapják a fizetségüket, ha nem képesek törölni az olyan emberek buta hozzászólásait, akik meg nem képesek csendben maradni, ha nem érintettek... DIREKT kértem, hogy csak kik válaszoljanak és mire. Megint a nívótlan alakok nívótlan sorai töltik be a hsz-eket...
Annak az egynek, aki privátban érdemben szólt hozzá, köszönöm. 5-6-nak igaza van, 1-4 meg nőjön fel.
Én ugyan nem vagyok hatvanas férfi de volt pár esetem velük és hát az a helyzet, hogy ebben a korban nagy különbségek lehetnek mind hozzáállásban mind fizikai állapotban.
De az az egy szinte biztos, hogy nem a Gyakorikérdéseket böngészik hűvös halomba.
Gondolom, ha felkeltette az érdeklődésedet akkor olyan öregúr lehet aki még a legyet is röptében..., úgyhogy szerintem jók az esélyek.
A családi állapota nem hiszem,h számítana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!