Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, ha a pasitok előttetek sorozatban hozzád nem méltó lányokkal jött össze?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején kérdezgettem a barátomat, hogy hány komoly kapcsolata volt, milyen lányokkal stb. Érdekelt, mert ez is minősíti őt. Ő 34 éves, volt jó pár kapcsolata, a legtöbb csak 3 évig tartott, de az egyik megcsalta, a másik meglopta, a harmadik elvárta, hogy mindent megkapjon, pl. "nekem kell ez a kocsi, mert megérdemlem", plázacicák voltak stb. Én megismertem a páromat, tudom, hogy milyen ember, és éppen ezért nem értem, és sokszor ott motoszkál a fejemben a múltja. Hogy egyszer "ilyenekre volt igénye". Mondta nekem, hogy egyikőjüket sem szerette, de én az a lány vagyok, akire mindig is vágyott. De akkor sem tudom felfogni, mert én nem jövök össze olyannal, akit nem akarok igazán. Erre ő azt mondta, hogy ő nem tudta, hogy meg fogják csalni, lopni stb. De ettől még ott van számtalan dolog a személyiségükben, az érdek, hogy valaki h.lye p.csa, és ezt meg lehet ítélni akár az első randin, de minimum az első napokban. És erre azzal védekezik, hogy én két kapcsolatot "húztam" 3 évig, és vége lett, mennyivel rosszabb, hogy neki több barátnője volt, és mindig felismerte, hogy ne legyen tovább...2013. júl. 16. 15:54
1/3 anonim válasza:
Fax föláll ész megáll,nem kell ezen csodálkozni.Olyankor nem gondolkodik az ember.A pasik másként működnek.
2/3 ASOT válasza:
Mindenkinek van múltja, az akkor volt. Nem kell emiatt húúde nagyon csodálkozni.
3/3 anonim válasza:
A pasiknál alap,hogy minden nőt meg akarnak dugni,ez egy elemi ösztön.Szórni akarják a magot minden fele.Ha a nőkön mulna a kezdeményezés,valszeg már kihalt volna az emberi faj.Az hogy egy férfi megállapodik egy nő mellett,az csak egyfajta kompromisszum,gondolatban naponta kb annyi nőt dug meg amennyit lát,kivéve amelyik nem jön be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!