Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogyha egy olyan srác, aki még soha nem dolgozott, olyan lánnyal jár, aki már sokkal önállóbb, dolgozik, meg főz magára?
21 éves vagyok, és bevallom, még sosem dolgoztam. Nem tudom megítélni, hogy ez mennyire gáz, mindenesetre nem érzem helyesnek. A szüleim nem küldtek külön sose dolgozni, mindig azt mondták, hogy a legfontosabb dolgom, hogy tanuljak és jól teljesítsek. Ezzel nem is volt gond, szorgalmasan tanultam mindig. (Nem mondom, hogy mindig kitűnő voltam, de majdnem. 2-3 négyesnél nem volt több soha év végén, annál rosszabb sose volt, versenyeztem, nyelvvizsgákat tettem). Szerencsére jól élünk, nincsenek megélhetési gondok. Zsebpénzt külön sose kaptam, de ha kértem, mondjuk mozira, vagy csak elmenni valahova, mindig adtak. És én mindig visszaadtam a visszajárót, és nem tettem zsebre.
Van egy olyan lány, akivel ismerkedek, de ő már sokkal önállóbb. Nemcsak mindennapi dolgokban, hanem őt a rosszabb háttere miatt "megedzette az élet". Szerintetek baj, ha ilyen különbség van köztünk?
ugyanúgy ahogy az autó sem jogsival megy hanem benzinnel az élethez is pénz kell nem pedig munka
márpedig a munka és a pénz korántsem áll egyenes arányban egymással
ezen morfondírozz ha gondolod
Nálunk is ez a helyzet, bár nálunk a barátom önállóbb, míg én pont úgy vagyok, mint te.
A barátom 22 éves, de már saját lakása van, egyetem mellett dolgozik.
Szerintem nem zavaróak ezek a különbségek, de nekünk volt már belőle konfliktusunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!