Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoljak ebben a szituban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak ebben a szituban?

Figyelt kérdés
Tegnap volt haveromnak a szülinapja és feljött h nálam ünnepeljük meg. annyira jól sikeredett a buli hogy kb hajnali egyre kidőltem de ő és a párom még továbbra is ittak. nem az lett volna a helyes h ha a házigazda kidől akk a párom odajön mellém? erre inkább tovább ittak meg had ne tudjam még mit csináltak egészen 4 óráig. Ja és még el is kísérte egy darabig haza. A legutóbbi buliban felajánlotta neki a srác h ha már úgy is kidőlt a párod gyere ülj az ölembe.

2013. júl. 16. 13:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
volt már rá példa h a srác élt ezzel a módszerrel...láttam, de nézném ki belőle h a legjobb barátjával is eljátszaná
2013. júl. 16. 14:43
 12/18 anonim ***** válasza:
akkor meg szép kis barátaid vannak.. mit mondjak..
2013. júl. 16. 14:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyenekkel barátkozol akkor magadra vess. Madarat tolláról embert barátjáról. Ha meg nem bízol meg benne akkor ne hívd magadhoz, ne piálj amikor hármasban vagytok.... stb.
2013. júl. 16. 14:46
 14/18 A kérdező kommentje:
együtt nőttünk fel és soha nem is feltételeztem róla h nyomulna a csajomra vagy vmit keverne a piámba...a saját boromat ittuk ismerem az ízét, évek óta foglalkozok borkészítéssel, de annak az egy pohárnak keserű íze volt...nem hinném hogy fél litertől kidőlnek emberek, max a csajok
2013. júl. 16. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz inni, akkor kidőlsz egy pohártól is
2013. júl. 16. 14:54
 16/18 A kérdező kommentje:
mára már ritkábban iszok de soha nem dőltem ki 2-3 pohár pia után
2013. júl. 16. 15:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát már ne is haragudj, de elég szánalmas vagy Kérdező. Az én pasimnak is van egy ilyen "haverja" akivel össze van nőve mert együtt nőttek fel. Folyton nyaliskodik neki, közben a srác 5 forintért hátba szúrná, volt már rá példa hogy a csaját is elszedte tőle, mégis "öribarik". Az ilyen ember nem barát, csak egy élősködő, csak nem tudom hogy ti pasik ezt miért nem veszitek észre?!

Ha meg még iszol is, azért külön gratuláció jár, nem csodálkoznék ha a barátnőd megunná mindezt és szakítana veled. Aztán persze majd szegény csaj lesz a ribi mert elhagyta a pasiját akinek nagyobb élvezet az hogy kiüsse magát, minthogy vele foglalkozzon (Y)

2013. júl. 16. 18:24
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó az oltást, megérteném ha minden nap ezt csinálnám am nem vagyunk összenőve a sráccal...külföldön élek a párommal csak hazajöttünk kicsit.
2013. júl. 16. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!