Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagy gond, de nagyon irritál. Azt sem tudom, hogy gondoljak-e rá, vagy sem. (? )
Félreértések elkerülés végett 16 éves fiú vagyok és soha nem volt barátnőm.
Kirándulni mentünk a családommal egy harminc fős társasággal, ennek felével egy házban lakunk. Egy velem egykorú srác pedig elhozta a barátnőjét, akivel láthatóan rettenetesen egymásra találtak. Az én bajom az, hogy ez a lány tökéletes.
Totál ideál, minden ami megfelelne nekem egy szinttel rápakolva érkezett a lánnyal. Hosszú szőke haj szép arc szép név szép test és stílus eszméletlen szépen csengő hang és nyitottság, eszméletlen hogy létezik az ideálom.
Három napja látom minden nap órákat, és azt vettem észre, hogy az osztálytársam, aki bejön nekem, hirtelen már nem is tűnik olyan szépnek, bár szerintem ennek az az oka, hogy egy hete barátja van.
Több szálba szedném szét, először is félek tőle hogy beleestem ebbe a lányba, mivel életembe soha nem látom megint, a vezetéknevét nem is tudom így rákeresni se tudok.
A másik hogy ti találtatok már ideált? Én el sem hiszem egyszerűen hogy idejövök az Isten háta mögé az Isten másik háta mögül, egy valaki pedig idehoz egy másik valakit az Isten harmadik háta mögül, kicsi a világ...
Beteg vagyok és csak elvakultam vagy mi? Bocs a regényért de meg kellett valakivel osztanom és hátha itt valaki véleményt ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!