Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borzasztóan csúnya lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan csúnya lány vagyok, hogyan kelthetném fel így a férfiak érdeklődését?

Figyelt kérdés

Hello! Nagyon csúnya a fejem és az utóbbi időben még egy picit híztam is.Magas vagyok, vakítóan fehér bőrrel, hatalmas homlokkal, elálló fülekkel és és az orrom is oldal nézetben nagyon csúnya,kicsi a mellem és már a hasam és a csípőm picit hájas.

Általános iskolában volt, hogy megállt egy osztály és azt mondta, nézzétek milyen csúnya!

Mára már sokat foglalkoztam a külsőmmel ,de még midig iszonyú ronda vagyok csak már nem mondják rám, hogy csúnya. Mit tegyek a fejemmel?Volt már frufrum de szerintem azzal még rondább vagyok....

2013. júl. 16. 09:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tudod az arcodon is egy kis sminkkel segithetsz, mert ugye a kulso megfog szoval ha ismerkedni akarsz mindenkepp az kell hogy valamennyire jol mutass. Tudom hogy ez csak egyfajta maszk viszont ha megismerkedsz egy sraccal es beled szeret utana nala mar smink nelkul is nyert ugyed van. Mert a belsod az amivel megtarthatsz egy sracot. Nem vagyok profi sminkes de tobbszor hivtak mar sminkelni tablofotozasra meg olyan alkalmakra ahova olyan amink kellett amivel nagyon meg lehet valtoztatni a kinezetet. Ha gondolod kuldj priviben kepet vagy csak irj en szivesen segitek neked:) es ha gondolod a hajaddal kapcsolatban is tudok tanacsot adni mert a masik fo elfoglaltsagom a sminkeles mellett kulonbozo konytok vagy csak hajformak kitalasa ami illik az adott ember arcformajahoz.
2013. júl. 16. 16:45
 22/26 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy az olyan emberek, akiknek soha életükben nem szólt be senki a külsőjük miatt, mennyire tudják osztani az észt. Én is ronda vagyok, de a magabiztosság segíthet a dologban. Attól ugyan szebb nem leszel, de van akinek számít, hogy mennyire állsz ki magadért. Az első barátom egy olyan srác volt, akit megvertem mert beszólt a külsőm miatt(ez persze még általánosban volt). Szóval fel a fejjel, sportolj, adj le pár kilót és legyen önbizalmad!
2013. júl. 16. 22:46
 23/26 anonim ***** válasza:
Küldj magadról képet
2013. júl. 16. 23:12
 24/26 anonim ***** válasza:
ha küldesz képet privátba ,akkor jobban tudok tanácsot adni!
2013. szept. 23. 18:40
 25/26 anonim válasza:
Push-up melltartó.... és már is nem az arcod van a középpontban
2017. dec. 27. 16:02
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Sport+plasztika!
2020. máj. 7. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!